tisdag 27 juni 2017

Judisk importAtt Sverige har gått från ett etniskt homogent samhälle till att bli ett Tredje Världen land på några få decennier beror helt och hållet på att massmedia driver den agendan. Och vilka är det som äger massmedia i Sverige? Jo, samma sorts folkmördare som i alla andra västländer.

Det är judar!

Beviset att det är judisk massmedia som driver massinvandringsagendan är att i takt med att internet får allt större förtroende hos folk så ändras också den politiska agendan och sådana som Macron i Frankrike känner att han får fler röster om han ryter ifrån mot Stora Satan (USA) och istället vänder sig mot Ryssland. Och detta tack vare fri media på internet. Alltså spelar media en stor roll, eller hur?

Om vi då ska peka ut skyldiga till den här massinvandringen så bör vi peka ut judisk massmedia. Om man istället koncentrar sig på mindre aktörer så vore det rent förräderi.

---------------------------------

--

Här ovan har jag försökt rita upp två streck, där det övre strecket föreställer judisk massmedia och det nedre sträcket föreställer andra aktörer för massinvandringen, men den stora aktören ska döljas, även av dem som kallar sig för nationalister, för de koncentrerar sig istället på de små aktörerna, som ju i sin tur får sina positioner framflyttade av just judisk media.

De som blandar ihop korten för folk och istället kritiserar aktörer som är så små att det inte hade spelat den minsta roll vad de tar sig för, och som flyter ovanpå som höstlöv i en å, där vattnet i ån för bort löven eftersom de inte kan förflytta sig själva, så kritiken mot dem är helt överflödig, och ändå är det dessa löv som får skulden för att de flyter åt ett visst håll, inte vattnet i ån, sådana nationalister kallar jag för låtsasnationalister!

Den stora muren av åsiktskontroll, som består av judisk massmedia, håller nu på att rämna på grund av fria åsikter över internet, och då samlas alla låtsasnationalister för att täta den muren genom att skylla på höstlöven istället för på vattenströmmen att löven flyter åt fel håll.

Red Ice publicerade Norse News nyligen. Där satt Henrik Palmgren tillsammans med Ingrid & Conrad och beskrev det elände vi fått på grund av den stora massinvandringen, och typiskt nog för låtsasnationalister så måste man koncentrera sig på höstlöven i strömmen istället för på själva strömmen.
Här koncentrerar man sig på batikhäxor och efter lite snack fram och tillbaka nämnde man till sist att dessa batikhäxor var kåta. Det var därför som de ville ha hit dessa män, som de passande nog kallade för barn.

Det är naturligtvis sant, men dessa batikhäxor är en försvinnande liten minoritet av Sveriges kvinnor, som dessutom har skjutsats fram av socialdemokraterna, som är ett judiskt socialistiskt parti. Men... Hysch... nämn för fan inte det!

Nämn heller inget om att den ”ryska” revolutionen utfördes av JUDAR, liksom den ”franska” revolutionen. Judarna har alltså under årens lopp blivit så starka genom sin förbannade massmedia så att de kan ställa till statskupp på statskupp, och mörda miljontals människor, men det ska inte nämnas.

Istället ska man skylla på 40-talister, oavsett hur många andra generationer som också har hjärntvättats av judisk massmedia. Låtsasnationalisterna sjunger också sånger som ska skuldbelägga 40-talisterna, som Frågor till far, som låtsasnationalisterna spelar om och om igen.

När man sedan blir förbannad och tycker att det är orättvist att skylla en viss generation och skapa generationsmotsättningar så urskuldar sig låtsasnationalisterna med orden ”Det är naturligtvis inte alla 40-talister som är skyldiga”!

Det är naturligtvis inte alla 40-talister som är skyldiga, säger man, och tror därmed att man nu ligger sanningen mycket nära.

Om andra generationer än just 40-talisterna har blivit hjärntvättade så har man överseende med det från låtsasnationalistiskt håll, för de är ju bara hjärntvättade. Men 40-talisterna har alltså inte blivit hjärntvättade? De är med andra ord de STORA skurkarna?

Andra skurkar som låtsasnationalisterna för fram och som man framställer som STORA är kvinnor. Och då hjälper det inte att låtsasnationalisterna aldrig så mycket ömmar för kvinnor som blir utsatta för våldtäkter och misshandel, för enligt låtsasnationalisterna är det ju kvinnor som har drivit fram detta helvete, och så refererar man till en liten grupp batikhäxor som lyfts fram av judemedia.

Här passar det in att visa upp ett mejl jag fick från en läsare:

*

Hej Percy.

Måste så dela med mig av en bild gjord av den mycket duktige illustratören Ben Garisson.

Man kan faktiskt lika gärna skriva "Svensk media " på podiet. Det är precis lika illa här med.Skickat från min iPad

*

Låtsasnationalisterna är till och med värre än vänstern var på 70-talet, för de var åtminstone nationalister och vågade peka ut judarna som skulden till den påbörjade sociala nedrustningen.

Vänstern var internationalister och var stolta över det. Internationalism är inte detsamma som globalism. Internationalism betyder samarbete mellan nationer och solidaritet med vanligt folk i världens länder, och inte att de skulle komma hit. Allt handlade om frivilliga och privata bidrag till dem som hade det svårt.

Den enda media vänstern hade på den tiden för att nå ut till folk var Fria Proteatern, och här kommer den avslöjande Bonnieroperan som påminnelse till alla låtsasnationalister som dessutom påstår sig tillhöra ”alternativhögern”.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar