lördag 10 juni 2017

Kammaråklagare Carolina Diaz Bernal vill ha kvar pedofiler i Sverige.Carolina Diaz Bernal är en kammaråklagare i Helsingborg som nyligen representerade svenska folket i Lunds tingsrätt, målnummer B 3775-16, i åtalet mot den danska medborgaren och pedofilen DIETER WILLI EMIL SCHÖNEFELD.


Dieter dömdes till åtta års fängelse för grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott och kommer med normal straffrabatt att sitta av lite drygt fem år i Sverige.


När han släpps ut från fängelset har Carolina bestämt att Dieter skall få stanna kvar i Sverige och åtnjuta fulla rättigheter på bekostnad av svenska skattebetalare.


Under samtalet så visar Carolina sitt klara stöd för pedofilen och försöker hitta så många motiv som möjligt för att ha kvar honom i Sverige.
Hon anser vidare att grova barnvåldtäkter inte är ett tillräckligt grovt brott för att utvisning ens skall komma "på tapeten".


Hör gärna av er till Åklagarmyndigheten och berätta för Carolina vad ni tycker om hennes arbete och anställning som representant för svenska folket.


Tel: 010-5625000


Domslutet kan laddas ner här:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar