söndag 25 juni 2017

Kan någon tro att det är svenskar som bestämmer i Sverige?Hultsfreds politiker bidragsvägrar till invandrare – åtalas

Hultsfred har slutat betala ut bidrag till nyanlända invandrare och bryter medvetet mot socialtjänstlagen, eftersom man helt enkelt inte har råd. Nu hotas den lilla småländska kommunen av miljonböter för sin bidragsvägran och politikerna hotas av åtal för tjänstefel, rapporterar Sveriges Radio. Fria Tider

Det är tjänstefel att stå upp för Sverige idag, och det är tjänstefel att inte ge alla våra pengar till hatiska kolonisatörer. Vem skulle kunna se det här som tjänstefel om inte ockupanterna själva?Ockupanterna har ett emblem som avslöjar dem. Dock är inte detta emblem intatuerat i huden, men väl under huden, i hjärtat på var och en av dessa äckel.Social kommentator och redaktör, en invandrare från Polen. Med hans intensiva och oförlikneliga lobbande för invandrare och minoriteter på 60-talet och framåt har juden David Schwarz fått en specialposition som den svenska multikulturalismens fader.Stående kolumnist för Dagens Nyheter. Rosenberg har argumenterat att judar ofta har propagerat för multikulturalism och invandring i sina icke-judiska värdländer eftersom deras gruppintressen tjänar på det. Han har sagt att “Europas judars framtid hänger på vår förmåga att forma ett multikulturellt samhälle”.Journalist och TV-producent. Utgivare för det svenskfientliga Expo, tidigare aktiv i det kommunistiska SKP. Hans farfar, bankiren Olof Aschberg, finansierade bolsjevikerna i Ryssland och stal kristna ikoner.Journalist och präst i svenska kyrkan. Har bidragit till att förstöra kristendomen.

*

Det här är bara några av dessa orientaler som under hela sina liv har samarbetat inbördes för att nå sådana positioner att vi idag inte längre har kommunalt självstyre och att folk idag är helt hjärntvättade. Resten av det orientaliska patrasket hittar ni på de här länkarna.

Observera att detta pack aldrig någonsin vill assimileras, och likadant är det i alla andra länder de har utvandrat till!


Dessa judar har förstört USA och idag håller ett intensivt raskrig på att förstöra livet för jänkarna, något som hade varit onödigt utan dessa judar. Det är också på grund av dessa vidriga judar som USA är den mest hotfulla supermakten idag.

*

The latest figures show that hate crime in America is skyrocketing. In at least six big US cities, this type of crime clocked up a double-digit increase last year. Caleb Maupin looks now at how racial tension is dividing American society.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar