tisdag 20 juni 2017

“konflikten blir allt farligare”: Ryssland stoppar samarbetet Med USA i SyrienRyssland stoppar samarbetet med USA i Syrien efter att USA har skjutit ner ett syriskt (SAA) jaktflygplan över ISIS-fästet i Raqqa. Nyligen utförde USA ett antal attacker mot SAA, efter att Pentagon påstår att Assads trupper kom för nära de-konflikt zonen. Ryssland beskriver det som ett brott mot inte bara Syriens suveränitet utan även mot internationell lag.

De som fortfarande försvarar judarnas kelgris för att han har motståndare som säger att de vill störta honom från makten och att det därför är synd om Trump, de är precis lika mycket låtsasnationalister som de som vill att man ska lägga sin röst på Fröken Åkesson, som ju också är judarnas kelgris.

Kom ihåg uttrycket ”den man älskar agar man”
Splittra och härska, heter det när man för fram personer och partier som man sedan påstår sig vara emot, som judeetablissemanget använder Trump i USA och som judeetablissemanget använder Fröken Åkesson i Sverige. Här är ännu en sionistlakej som judarna har använt i alla sammanhang, och som åstadkom folkmord på det egna folket genom att skicka dem i krig på alla fronter, med Hellstorm som resultat, mot det folk som hade tagit ledning av antisionisten Martin Luther, och det här var judeetablissemangets straff mot det tyska folket. Att Hitler var sionist tar David Duke upp i det här avsnittet av ljudboken My Awakening.

Idag straffas svenska folket av nedanstående judiska patrask för att Gustav Vasa och Gustav den II Adolf krigade mot den sionistiska kartellen Påven och katolicismen på Martin Luthers sida. Se detta vidriga judeetablissemang som döljer sig i kulisserna och som har svurit på sin davidsstjärna att förstöra sitt värdland. Låtsasnationalisterna går i deras ledband!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar