lördag 24 juni 2017

Låtsasnationalisternas olika nyanser av sionism

Ett parti som värnar om demokraturens bevarande är ett sionistiskt parti, särskilt som man visar upp Israels flagga som större än den svenska på valvakan, som SD gjorde, annars är det ingen skillnad på demokraturens partier, bara det att SD är det värsta partiet av dem alla, för det utger sig för att vara ”nationalistiskt”.

Förrädarna Ingrid & Conrad vill att folk villkorslöst ska rösta på SD, dock säger de att de vill ge en kritisk röst. Men det finns inga sådana röstsedlar. Man kan inte hitta någon röstsedel där det står att det är en ”kritisk” röst, så en röst är en röst, oavsett man är kritisk eller inte. Kritiken registreras inte när man röstar.

Övriga förrädare är Motgift och Motståndsrörelsen som vill ha diktatur istället för demokrati. Alla deras argument går ut på att det är demokratin som har skapat de svårigheter vi har idag, när det faktiskt istället är demokraturen och det demokratiska underskottet.

Här, om någonstans, hade det varit lämpligt att påminna om att judar har monopol på massmedia, men då tiger diktaturivrarna, för i så fall hade ju folk insett att vi inte alls har demokrati, så det går inte att skylla demokratin de förhållanden vi har idag.

Första gången som det yttrades öppet ett förslag om att vi borde nöja oss med ett indianreservat istället, för kolonisatörerna har redan vunnit, var ett tal av förrädaren Lars Hedegaard i ett tal i Oslo. Observera att Hedegaard länge har varit kollega med Ingrid Carlqvist, och nu har han konverterat till judendomen. Davidstjärnan svävar över alla de här låtsasnationalisterna.

Apropå det: Jag fick ett mejl fån en läsare som jag vill delge er:

 Hej Percy

Lyssnade på Ingrid & Conrad. Vid ett tillfälle säger han att han blockat de som hela tiden skriver att det är judarnas fel eller liknande. Jag vet inte om de är pseudo-sionister. Allt annat än demokrati blir en plåga för folket. Problemet är inte demokratin utan att den kidnappats av sionisterna. De ser ut som oss och har ofta svenska namn men jobbar för sionismen mitt framför ögon på oss och ljuger oss rakt upp i ansiktet. Muslimerna är i alla fall "ärliga" då de säger att de skall ta över. Annars är dessa båda grupper like eländiga, kanske är sionister lite värre.


Alla statsledningar rör sig i olika hastighet mot att förtrycka folket men med en demokrati är det inte lika svårt att bli av med dem som i en totalitär stat. Makt korrumperar inte utan det är de korrumperade som söker sig till makten men visar det inte förrän de tagit makten.

Jag vet inte vem det är som pratar (i videon nedan) eller vilken folkgrupp hon tillhör. Det finns nog en del som kan vara överdrivet i hennes tal för allting är subjektivt och alla har sig egen agenda. Men det finns ändå en röd tråd i det hela som är ett kännetecken för socialismen.

jag önskar dig en riktigt härlig midsommar
Rösta inte på förrädare. Se upp med låtsasnationalister och STÅ UPP FÖR DEMOKRATIN!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar