onsdag 14 juni 2017

Myten om att vi har demokrati upprätthålls av alla fascisterHär står en av mytspridarna och vill på sitt sätt upprätthålla myten om demokratin genom att låtsas att det skulle finnas partier som skiljer sig från varandra när han angriper SD, när sanningen är den att SD bara är en kontrollerad opposition.

Deras syfte med att skälla på SD är att utmåla partiet som ett alternativ till de andra, något som hela förrädaroktetten har gått i maskopi med varandra om!

Stefan Löfven: "Jag kommer aldrig samarbeta med SD!"

Det går inte att bygga ett tryggt och säkert samhälle tillsammans med Sverigedemokraterna. Det sade statsminister Stefan Löfven (S) under onsdagens partiledardebatt i riksdagen, och därför kommer han aldrig någonsin samarbeta med SD. Fria Tider

Visst kan jag hålla med om att det inte går att bygga ett tryggt och säkert samhälle tillsammans med Sverigedemokraterna, men det gör det inte med något av förrädaroktettens partier.

SD har inte tagit avstånd från värdlandsavtalet med Nato, vilket de hade kunnat göra. SD är ett sionistiskt parti, och nu ser vi hur judekramande politiker fungerar i och med Trump, som helt går i sionisternas ledband och hotar hela världen. Så ett tryggt samhälle blir det inte med SD och fröken Åkesson som statsminister.Bilden ovan är hämtad från en video som partiet producerat, som visar tönten Åkesson som precis lika egocentrisk som Trump, och som ser partiet som hans eget utan minsta tanke på det folk han tjänar pengar på att ”representera”.

Men de som ändå tror att det skulle vara någon skillnad på SD och de andra förrädarpartierna borde åtminstone försöka hitta något som skiljer SD från de andra 7 partierna. Åtminstone någon fråga där SD visar sig vara Sverigevännernas parti.

Då måste vi först definiera vad vi menar med Sverige vänner.

Sverige ligger där det alltid har legat, kan det vara sådant som man ska vara vänligt inställd till? Vad är det som säger att inte de andra partierna också är Sverigevänliga?

Vi ska alltså älska Sverige vilken politik som än bedrivs här!?

Även om landets invånare, vi som ärvt landet från våra förfäder, byts ut mot kolonisatörer från Tredje Världen. Om det är det som menas med Sverigevänner så är ju alla åtta partier Sverigevänner och då finns det ju ingen skillnad mellan SD och de andra partierna!

Om man tror att SD står för tradition som ger trygghet så kan det naturligtvis vara sant, under förutsättning att man kan tänka sig andra traditioner än de svenska och en trygghet för andra än svenskar, för det är precis vad man måste tolka det som i denna valfilm från 2014, där kolonisatörer från tredje världen får stå som de nya ”svenskar” vars hemland det nu har blivit, med fröken Åkesson som tuppen (Hen) i hönsgården:

Det blir definitivt inget säkert samhälle tillsammans med Sverigedemokraterna”, som Löfven mycket riktigt påpekade, och inte heller med de andra sju partierna i riksdagen. Därför kan man mycket väl kalla dem alla för FÖRRÄDAROKTETTEN!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar