tisdag 6 juni 2017

Nationalismen och kvinnofridenANMÄLD: Den omstridda videon har retat upp kvinnorna från #Vistårinteut.Kvinnoorganisation polisanmäler video om sex med flyktingbarn

Kvinnonätverket #Vistårinteut, som samlar volontärer och yrkeskvinnor inom asylnäringen, polisanmäler en video som samlar skärmdumpar och bilder från nätverkets Facebook-grupp. Fria Tider


Lena Ag

“Nationaldagen riskerar att kidnappas av svenska nationalister. De säger sig försvara de ”svenska värderingarna” men utgår ifrån en rasistisk och populistisk nationalism. De svenska nationalisterna är i färd med att bygga en berättelse om att vårt toleranta, öppna och jämställda land är hotat av ”de andra”, av muslimer, invandrare eller andra ”icke-svenskar”.


“Ja just det. Kvinnofientligt är det i allra högsta grad. Tänk bara på alla kvinnor som har hand om dessa ensamkommande kåtbockar och släpar dem i säng. Och så många tafsanden de får uppleva.

Men alla har inte tillgång till detta himmelrike. Det enda som får finnas till hands för Lena Ag och hennes gelikar är en dildo, och den får hon endast leka med när hon är ensam hemma, snacka om diskriminering. Lena känner sig synnerligen diskriminerad!”.


“Många av bilderna och Facebook-inläggen ger intryck av att kvinnorna i själva verket har tydligt sexuella motiv till sitt engagemang för så kallade flyktingbarn, vilket har retat upp aktivisterna från #Vistårinteut”.

Kenneth Sandberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar