måndag 19 juni 2017

Nationalist-globalisternaÖver hela världen är nu trenden hos sionist-nationalisterna att de ska ge dubbla budskap och fånga in dem som vill rymma från ”skattskrivningen” genom att förgifta dem med dubbla budskap, och det senaste sionistiska påhittet finner vi i bloggen Nordisk Alternativhöger och deras podcast, det vita pillret.

Bloggen drivs av den förre SD-parlamentarikern Christoffer Dulny. Bloggen har en podcast som heter Vita Pillret, som i senaste sändningen presenterade någon slags anarko-fascism som lösning på de problem vi har. En galen soppa som säkert inte många orkar lyssna på men som har budskapet att vi svenskar ska bilda en diaspora... Här, i vårt eget land!!!

Det betyder med andra ord att vi snällt ska krypa in i ett indianreservat och lämna över landet till kolonisatörerna, något som judarna har önskat i flera hundra år att vi skulle göra. Och då kan man bara konstatera att även Nordisk Alternativhöger går sionismens ärenden.

Första gången jag läste ett sådant förslag var när jag översatte Breiviks Manifest till svenska, där jag tydligt tog avstånd från den idén som flummig.

Andra gången jag hörde talas om det förslaget var i en video av Ingrid Carlqvists tidigare medarbetare Lars Hedegaard, som alla kan höra i denna video när han gjorde ett besök i Oslo. Därefter konverterade han till, vaddå... jo, JUDENDOMEN!

En variant av denna galna teori håller på att skapas av Motståndsrörelsen i Dalarna, där man försöker bygga upp en nationalsocialistisk ”community”, som det så vackert heter, och precis vad videon i detta blogginlägg visar på så ingår det en massa grupper i Illuminati, såsom till exempel nazisterna.

Det vita pillret ska betyda att det är något som är hoppingivande och som man ska känna sig glad över, och tänk så roligt det är att lämna över sitt land till tredje världen i judiskt styre medan vi själva får trängas i ett indianreservat!

Det är lätt att bli dyster med den situation vi befinner oss i, men lösningen är betydligt enklare än vad dessa förrädarnationalister vill få oss att tro. Det är nämligen bara att reversera tillbaka från då det började gå illa!Det är bara att göra som haren i vintersnö, han springer tillbaka i sina egna spår så hittar han hem, så därför kan den här bilden stå som symbol för hur vi ska bete oss för att få tillbaka vårt land.

Snedvridningen började med att massmedia var styrt från främmande makt, och i takt med att folk blev felinformerade så började de kräva felaktig och svenskfientlig kultur. Riksdagspartierna bytte ut sin medlemskader så att den passade de nya kraven från ett felinformerat och hjärntvättat folk och så var avrättningen i full gång.

Men idag har vi möjlighet att få folket att göra som haren. Vi tar hjälp av den nya media som växer fram på internet, med Fria Tider i huvudrollen så får folk den information som behövs för att kräva reversering, och om partierna inte byter medlemskader igen så att det passar det nyupplysta folket så får de inga röster och blir därför inte legitimerade.

Demokratin är en tävling om röster. Det innebär att om partierna vill ha röster från ett upplyst folk så måste de foga sig, vilket de kommer att göra.

Så på sätt och vis hade SvP rätt när de sa att det är demokratin som försatt oss i den här situationen, men de teg om det faktum att det började med en intensiv hjärntvätt från främmande makt i form av Bonnier och Schibstedt. Därefter anpassade sig politikerna!

Angela Merkel is warned by her 'mentor' Helmut Kohl that Europe cannot become home for millions of migrants whose beliefs are different to 'the foundations of our values'
  • Former German Chancellor attacks the open-door policy of his 'golden girl'
  • He said: 'National policies of the lone-knight variety must be left in the past'
  • Kohl warned that peace and freedom is at risk through mass immigration
  • He is to meet Hungarian PM who has fiercely resisted taking in migrants
  • For more of the latest on Angela Merkel visit www.dailymail.co.uk/merkel

Här är ett av bevisen på att politikerna anpassar sig efter folkets krav. Östtyskarna har under en tid visat i stora demonstrationer att de inte vill ha denna mångkultur och nu börjar politikerna att vilja anpassa sig efter det.

Här är ett blogginlägg där Tyskland och Österrike kraftigt protesterar mot USAs sanktioner mot Ryssland.

Så vad är det vi ser nere på kontinenten, jo vi ser spår!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar