tisdag 20 juni 2017

Nordisk blå Dunster-HögerHär är ännu ett exempel på låtsasnationalisternas blå dunster mot sina läsare:

Mainstreammedia, gammelmedia eller Lügenpresse - kärt barn har många namn. Vi förklarar varför journalisterna är en så homogen yrkesgrupp och har en så skruvad syn på världen.

När public service kritiseras för att vinkla sin nyhetsrapportering försvarar de sig ofta med att de faktiskt är ”ekonomiskt och politiskt oberoende”, och på något magiskt vis därför är helt utan bias åt något politiskt håll. Detta är antingen en extremt naiv uppfattning om den egna verksamheten eller en ren lögn. Människor utvecklar kulturer i alla sammanhang där man umgås med varandra under en längre tid som påverkar tankesätt. Statligt avlönade nyhetsredaktioner är inte undantagna. NA

Sedan följer en lång förklaring på klassammansättning av murvlarna och att de bara umgås med varandra och så tar man till och med fram ett diagram för att visa sammansättningen, både på klassförhållanden och bostadsort. Det är som om man hade läst en kommunisttidning.

Skulle journalister i fria länder utan judisk makt över media och etablissemang ha en annan sammansättning? Hur ser det ut i till exempel i Ungern? I Ryssland? I Tjeckien?

Det står det inte ett ord om, trots att vi vet att journalistiken är radikalt annorlunda i de länderna än vad den är i de länder där judarna dominerar media. Så det vi ser i Väst är inget annat än psykologisk krigföring från judiskt håll.

Vi vet att samma slags skit står att läsa i tidningarna överallt där judarna har makten över media. I Sverige, i USA, i Frankrike, i England etc. Men inte i länder där judarna inte har mediamonopol.

Om någon journalist som bor i Södra Bergen i Stockholm och kommer från övre medelklassen, skriver en artikel som är kritisk mot invandringen så händer detta, kan jag tala om för låtsasnationalisterna:

1. Han skulle förlora alla sina vänner.

2. Han skulle förtalas så svårt att han till sist förlorar familjen

3. Han får sparken

Så det hjälper inte var han bor, vilket umgänge han har, eller annat trams som den här låtsasnationalistiska sajten skriver om, den som kallar sig för alternativhöger, för någon alternativ vinkling har de över huvud taget inte. Den är så PK som det över huvud taget går att bli, så att de som står för den här skiten ska få ett råd:

Det hjälper inte att byta epitet på sin lögnaktiga verksamhet, man måste verkligen också byta uppfattning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar