lördag 24 juni 2017

Nu jävlar blir det extra arbete för de två dvärgarna!Knähundarna i fråga tror sig vara stora farliga vakthundar som ska vakta judarnas erövringar i Europa och har bland annat gett sig på Östra Europa och skällt och morrat så mycket de orkat, som jag tidigare har skrivit om. Nu måste de även ta sig an på Norge!

Stefan Löfven (S) hotar nu Polen med indragna EU-pengar om landet inte börjar fylla sitt samhälle med asylsökare från Afrika och Mellanöstern.

Man kommer "köra över" de länder som säger nej, förklarar Sveriges migrationsminister Morgan Johansson.

Men nu, hesa i halsen av allt skällande och morrande är det dags att ta på sig kängorna och klättra upp i den vackra norska fjällvärlden och riskera att bli utsatta för järvar, myskoxar och mygg för att slåss mot ett folk som fortfarande hyllar vikingatiden, och som kanske inte har lika många judar i sitt etablissemang som Sverige, där judepacket har lärt svenskarna att skämmas för sin ras – åtminstone de här två!

Vov! Vov, vov, vov... hjälp!Nu vet jag inte om det blev riktig norska i texten på bilden, men ni förstår nog!

Norskt förslag för att göra Norge säkrare: "Stoppa invandringen"

Inför Stortingsvalet i Norge 2017 lanserar nu Fremskrittspartiet fem konkreta förslag för att minska invandringen och göra Norge säkrare. Punkterna presenterades av partiledaren Siv Jensen under en presskonferens på fredagen. Bland annat vill partiet stoppa all direkt asylinvandring till landet. Partiet kräver också att en invandrare bor i landet i tio år för att kunna bli medborgare, samt att personen "svär trohet till Norge".

Stortingsvalet i Norge hålls den 11 september. Det invandringskritiska Fremskrittspartiet kommer nu med flera förslag för att, som man uttrycker det, göra landet säkrare. Fria Tider

De förvirrade tikarna från Sverige får nu snart springa runtomkring i hela Europa för att uppfylla sin judiska husses krav på att fånga in länderna och låta folken förslavas.

Men demokratin har sin gilla gång, nu när det har blivit en spricka i den judiska mediamuren och internet låter frihetens sol lysa över allt fler förtvivlade människor som nu ser en chans att få andas lite frisk luft och hitta hem igen. Allt fler länder gör nu det enda demokratiskt rätta, de gör som haren i vintersnö och skuttar samma väg tillbaka igen, nu när det börjar ljusna och han ser sina spår och inser vart han gick fel!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar