onsdag 21 juni 2017

Parasitangrepp skapar abnorma kropparSnigeln på bilden har fått sina antenner angripna av en parasit och nu signalerar dessa antenner till fåglar att komma och äta upp den så att parasiten sedan kan leva vidare i fågelns kropp. Parasiter skapar med andra ord abnormiteter!

I samhället är judarna en sådan parasitras och de skapar mycket riktigt abnormiteter i samhället. Israel har skapat terrorister genom att psykiskt angripa araber på samma sätt som snigeln på bilden har blivit angripen, och nu är det meningen att dessa parasitangripna araber ska ge sig ut och mörda sitt eget folk, men skona själva parasiten som har orsakat det hela.Israel har en längre tid i hemlighet skickat pengar till så kallade rebellgrupper som slåss mot regeringen i Syrien, rapporterar Wall Street Journal.

Det israeliska biståndet har gått till så kallade rebeller som är verksamma nära gränsen vid Golanhöjderna, skriver Times of Israel.

Sedan tidigare är det känt att Israel aktivt räddat tusentals skadade jihadister genom att föra dem över gränsen till Israel och ge dem akutsjukvård.

– Israel tar bättre hand om skadade än araber. Araberna är hundar, förklarade en skadad jihadist som räddats av Israel för Daily Mail i slutet av 2015. Fria Tider

Araberna är hundar, förklarade en skadad jihadist som räddats av Israel”. Ser ni hur dessa antenner på snigeln börjar lysa och signalera?

Dessa jihadister har blivit parasitangripna, det är hur tydligt som helst. Vi har nu kunnat konstatera att det finns många muhammedanländer där man inte följer koranen (läs Talmud) utan istället för en politik som bättre passar det samhälle som araberna själva bor i. Det är så att man kan tro att koranen har blivit parasitangripen efter Muhammeds död, för det finns ju två versioner av Muhammed, den onde och den gode, och den onde skrevs ner flera hundra år efter Muhammeds död.

Hur kan man annars förklara att den terroristiska jihadismen spelar Israels kort och förstör arabvärlden så mycket de kan, på det att Israel sedan kan ta över Mellanöstern och skapa ett Stor-Israel efter det.

Observera att judarna tjänar på allt judehat som står i del två av koranen, för detta judehat beskriver inga grunder för hatet, det är bara ett blint hat, därför vinner judarna på walk over. Judarna tycks vara mer civiliserade än muhammedanska araber.

Återigen till citatet ovan som tydliggör parasitangreppet jihadisten fått: ”Araberna är hundar”Inga kommentarer:

Skicka en kommentar