måndag 5 juni 2017

Patetiskt, Lars Lindström!


“Inför nationaldag och skolavslutning drabbas sociala medier varje år av myter, lögner och rykten om att det inte är tillåtet i Sverige att sjunga "Du gamla du fria", att vi minsann alltid sjöng den på skolslut och nationaldag i skolan och att det inte går att hissa flaggan i det här jämra landet utan att bli kallad rasist. Det är så dumt att det borde förbigås med tystnad.


Men om du kallar miljoner människor på flykt för “latmaskar och mördare” - då är du rasist, även om du hissar flaggan samtidigt”.

............Patetiskt är det mest diplomatiska man kan säga om din text, Lars Lindström!

Du kallar det för islamofobi när det uppmärksammas och varnas i sociala medier för de allt mer frekventa terrordåd som skakar Europa och Sverige. Något som inte ens mainstream-medierna förmår att mörka.

Vem påstår att “alla miljoner på flykt är latmaskar och mördare”..? Att det genom de vidöppna dörrarnas politik däremot kommer åtskilliga tusental av sådant slag, borde inte ens dina fjälster hindra dig från att se. Liksom att detta ändå bara är en början – hundratals miljoner i Mellanöstern och Afrika står i startgroparna för att bidra till Sveriges och Europas befolkningstillväxt!

Vad beträffar integrationen, så är det lika tydligt att det är Sveriges anpassning till de oinbjudnas religion och kultur som här prioriteras. Inte bara i form av de hyllningstal riktade mot “nysvenskarna” som på vår nationaldag hålles runt om i landet av PK-utsända. I min egen kommun har sedan mer än hundra år tillbaka skolavslutningen ägt rum i vår fina kyrka med traditionella sånger och ritualer. Dock inte nu längre; I år ska den hållas i en gymnastiksal – på grund av “säkerhetsföreskrifter”. Att kyrkan vid flera tillfällen under året är helt fullsatt då man t ex bjuder på konserter, väljer man att blunda för.

Jag hoppas, precis som du nämner att andra gör, att du själv i egen hög person ska “åtnjuta” något av det som så oändligt många oskyldiga svenskar redan har drabbats av på grund av politikers och journalisters trånande efter “godhetsglorian”.

Och skulle du trots allt klara dig undan, så unnar jag dig att uppleva när dina barnbarn öga mot öga ställer dig frågan; “Varför medverkade du till detta..?”.

//Kenneth SandbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar