torsdag 1 juni 2017

Pippi Långstjump ska på Bildejbejsmöte, så det så!Hon kallar sig för Pippi Långstrump från Maramö i Småland och är stolt över att hon är lika moraliskt defekt som barnboksfiguren, den som varje småbarn blir otrevlig av att läsa eller höra talas om.

Varje unge som får se historien om Pippi Långstrump blir uppkäftig och vresig, ”för så gör i alla fall Pippi Långstrump”, en bok som är ett dåligt val för föräldrar att köpa till sina barn om man vill ha dem väluppfostrade.

Och den rödhåriga nollan på bilden är inte ett dugg bättre. Hon är stolt över att ställa till ett helvete för sitt eget folk, för hon vill ha 40 miljoner drägg i det här landet, och det för att bräcka av 32:dels negern med.

... och det har judarna upptäckt!

Annie Lööf klar för Bilderberg 2017

Centerpartiets ledare Annie Lööf är en av tre svenskar som bjudits in till årets upplaga av det hemlighetsfulla Bilderbergmötet.

årets deltagarlista, som släpptes idag, finns tre svenskar. Oligarken Marcus Wallenberg kommer som vanligt att vara på plats, och med sig har han i år C-ledaren Annie Lööf samt Johanna Rosén, docent i materialfysik vid Linköpings universitet. Fria Tider

På bilden skymtar en unge, undrar om hon läser Pippi Långstrump för henne, eller om det blir för provokativt för denna Bilderbergskandidat?


2 kommentarer:

  1. Skrämmande att du har
    Det kommer att sluta med ett totalt kaos ,finns inget som kan rädda detta land nu ,så har jag sagt hela tiden ,sd kan slänga sej i väggen

    SvaraRadera
  2. Majamöjäntan vill ju ha hit föjti miljonej invandjaje. Ett mål hon haj gemensamt med globalistejna och Geojge Sojos. Det äj kanske däjföj hon fick följa med Wallenbejg på jesan?

    SvaraRadera