lördag 3 juni 2017

Publiken jublar inför knähundenSå här ser han ut i fotbollssupportrarnas ögon, för SD-väljarna är inget annat än supportrar som hejar på sitt lag och hyllar lagledaren vad han än säger, vilket ytterligare visar hur meningslös denna valcirkus är.

För, handen på hjärtat; är den här odågan något att jubla för över huvud taget?

Jimmie Åkesson: "Det viktigaste är att rädda vårt land"

Sverigedemokraterna måste vara pragmatiska. Det sade partiledaren Jimmie Åkesson under sitt inledningstal på SD 2018-konferens i Norrköping på lördagen.

– Jag bryr mig inte om att bli minister, påpekade han.

I en intervju med Dagens Nyheter på fredagen sade Jimmie Åkesson att det inte är något krav från SD:s sida att över huvud taget samtala med Anna Kinberg Batra för att stödja henne efter valet.

Detta upprepade han i princip under sitt tal i Norrköping på lördagsmorgonen. Samtidigt påpekade han att SD inte kommer sitta i någons knä och att man såklart ska ha något i utbyte. Fria Tider

Sverigedemokraterna är ju Israels lydparti och det visade de ju tydligt undervalvakan 2014, där de visade upp Israels flagga som betydligt större än den svenska.

Men att de som går för att lyssna till Fröken Åkesson inte är annat än enfaldiga fotbollssupportrar visar ju att de jublar över allt han säger, även om han skulle säga att han tycker att vi ska vara slavar under främmande makt så skulle dessa supportrar jubla, för de är precis lika dumma i huvudet som alla andra väljare.

Hur kan världens intelligentaste folk bli dumma i huvudet?

Med hjärntvätt! Om man ständigt upprepar att ett plus ett blir fem så kommer folk till sist att tro det, särskilt om de gått på dagis som små, och sedan tvingats in i skolan för mer hjärntvätt, för att sedan på fritiden ta del av propagandan på TV – då kan vem fan som helst bli dum i huvudet.

Varför är inte jag det då?

Jag har aldrig tyckt om fotboll. Jag tittar inte på sport över huvud taget just för att det är för enahanda. Samma saker sker ju om och om igen, och den som inte ledsnar på det måste ju vara fullständigt blåst i pallet!

Samtidigt påpekade han att SD inte kommer sitta i någons knä och att man såklart ska ha något i utbyte.

Det är möjligt att han ibland reser på sig och sträcker på benen, men han får inte sträcka sig så långt att kopplet inte räcker.Här ser vi att det går bra att sträcka på benen, bara en sketen jude håller i kopplet, och det har judarna gjort i många år nu.

Eller hur?Om inte det här är tydligt nog vem som håller i kopplet så är det bara att konstatera att vi måste göra en statskupp med undantagslagar där vi stryper yttrandefriheten ett decennium medan vi återställer förnuftet hos folket, för den här valcirkusen går inte.

Folk är fullständigt fördummade som jublar över vad Fröken Åkesson häver ur sig!1 kommentar:

  1. Om man ändå bara tänkt sig vara stödparti åt Moderaterna, kan man ju lika gärna rösta på M istället för SD. Fattar inte dumbommen det? Men man tänker väl ungefär som V. Som stödparti kan man ha ett visst inflytande utan att behöva ta ansvar. Se hur det gick för Mp. I åratal var dom ett stödparti och dom hade vind i seglen. Sedan fick man ministerposter och direkt inflytande och sjönk som en sten. Det är väl därför man vill fortsätta vara ett parti med stödhjul. Där kommer lilla fröken Åkesson på sin lilla cykel med stödhjul och ska försöka rädda Sverige. Det är ju löjligt!

    SvaraRadera