söndag 4 juni 2017

Så Trump är oskyldig till vad som händer i världen?Han vill ju bara besegra ISIS, vad är det för fel med det?

Trump är en judekramande sionist som fullkomligt älskar Israel. Och med tanke på att det är Israel som har skapat ISIS och att det är judarna i diasporan som har skapat Israel så är Trump allt annat än oskyldig!

Antalet dödsoffer i världen har ju ökat sedan den här skitstöveln kom till makten!

USA: "Vi har dödat 484 civila" – dödssiffran eskalerar under Trump

Den USA-ledda koalitionen i Irak och Syrien har dödat 484 civila sedan mitten av 2014, säger Washington i en officiell rapport enligt TT. Men människorättsgrupper rapporterar att den verkliga dödssiffran är mycket högre, flera tusen.

Enligt brittiska Airwars har mellan 3.817 och 6.025 civila dödats av USA-koalitionen sedan 2014.

Antalet dödade civila har dessutom eskalerat sedan Donald Trump blev USA:s president. Fria Tider

Det som gör att folk blir osäkra är att de olika förrädarna till både vänster och pseudohöger har gått i maskopi med varandra för att det inte ska bli alltför tydligt att Trump är en stor bandit. Här är ett av många exempel:Ränderna går igen. Den här tekniken känner vi igen från Sverige där sionistiska SD blir ”hatade” och förföljda av sina kollegor i- och utanför riksdagen, så att det inte ska bli tydligt vilket förrädarparti SD är.

Sättet att angripa sionisterna som om de vore nazister började uppenbarligen i Sverige, men eftersom judepacket är ett internationellt nätverk av konspiratörer så sprider det sig över hela världen på nolltid.

1. Tillsätt det ultimata folkmördarpartiet

2. Låtsas att det är nationalistiskt och skyll på Hitler

Så ser judarnas konspiration ut över hela världen nu för tiden. Man skapar ”nationalistiska” partier som älskar judar och Israel och sedan ser man till att alla andra partier hetsar mot dessa så kallade nationalister.

Då är det många som inte kan tro att det parti som alla andra hetsar mot kan vara samma skit som de andra.

Fiffiga jävlar!2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Vad fan menar du?

      Om det är några som är besatta så är det alla förrädare av olika schatteringar. Vi befinner oss i krig nu. Inser du inte det?

      Radera