onsdag 28 juni 2017

”SD:s topp och rötter är brutna”På onsdagen faller domen i misshandelsmålet mot riksdagsledamoten Kent Ekeroth. Om han blir fälld eller inte spelar mindre roll. Det intressanta är den vegetation som Sverigedemokraten springer ur.

Ett exempel ur floden: i sitt sommarprat (26/6) sade journalisten Negra Efendic att flyktingar förädlar nationen genom att få hjulen att snurra. En kvinna kommenterar med "Jo jag tackar. Våldtäkter, bilbränder, könsstympning, barnäktenskap, hedersmord, stenkastning mot blåljus personal o s v".

*

Till Sofia Nerbrand och Olle Lönnaeus

Era artiklar i sydsvenskan idag är ännu ett exempel på hur tidningen undanhåller relevanta fakta för sina läsare.

Ni tar båda upp Richard Jomshofs uttalande angående den moderate politikern Kahin Ahmed där Jomshof uppmanar denne att lämna landet. Anledningen till detta var att Kahin Ahmed  i Nyheter 24 skrev att Jimmie Åkesson inte var välkommen i förorterna men detta skriver ni naturligtvis inget om. Varför gör ni inte det?

Med vilken rätt säger Kahin Ahmed detta till en svensk medborgare som är född i landet? Olle Lönnaeus skriver att Jomshof brast ut i ett rasistiskt utfall. Men tydligen är det inte ens värt att skriva om Kahin Ahmeds minst lika rasistiska utfall i Nyheter 24.

När det gäller Sofia Nerbrands artikel under signerat så skriver hon om en kvinnas kommentar till Negra Efendic som i sitt sommarprat sade att flyktingar förädlar nationen genom att få hjulen att snurra. Kommentaren löd : "Jo, jag tackar. Våldtäkter, bilbränder, könsstympning, barnäktenskap, hedersmord, stenkastning mot blåljuspersonal o s v".

*

Jaha, Sofia Nerbrand, stämmer inte uttalandet då? Våldtäkter har visserligen förekommit i Sverige tidigare men inte i den omfattning som det nu är. Dom övriga sakerna som kvinnan radar upp fanns inte i Sverige innan nuvarande invandringspolitik infördes och dessa företeelser är till så gott som 100 % utförda av svenskar med en annan bakgrund. 
Så kvinnan har ju helt rätt i sin kommentar och vad är det då för fel att hon gör sin röst hörd angående detta? Responsen på hennes kommentar visar ju med all önskvärd tydlighet att hon inte är ensam om sina åsikter.

Ovanstående rader är skrivna av en invandrare som kom hit till Sverige 1956 och på den tiden visade ingen av oss sin tacksamhet mot Sverige och det svenska folket genom att massvåldta svenska kvinnor, bränna bilar och fastigheter, arrangera barnäktenskap, könsstympa våra barn, hedersmörda våra döttrar eller kasta sten på blåljuspersonal, ägna oss åt skjutningar på öppen gata mm.

Sandor Herold, Malmö


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar