torsdag 29 juni 2017

Sion segrar i EuropaSnart kan judarna skapa ett Stor-Israel som inte bara sträcker sig över hela Mellanöstern, även Europa kommer att störtas samman om det här får fortsätta.

Mellanöstern vill judarna krossa med hjälp av Stora satan som de redan härskar över, och Europa vill de krossa med Europas Satan (EU), och det går till på samma sätt som i den övriga världen. Blanda in olika raser och ordna till ett raskrig och sedan störta de legitima regeringarna så att judarna kan bilda en ”legitim” stat där, precis som man gjorde med Israel.

Den illegala invandringen över Medelhavet till Italien fortsätter att nå nya rekordhöjder. Bara under veckans två första dagar kom över 13.000 invandrare till landet, vars mottagningssystem nu tros stå inför en "kollaps", rapporterar Breitbart London.

Det massiva inflödet har fått såväl lokaltidningar som politiker att tala om en "invasion" av invandrare på en nivå som vida överskrider landets assimilationsförmåga. Fria Tider

Det är vid sådana här tillfällen judarna behöver den humanitära stormakten Sverige för att hota de olika medlemsländerna.

Sverige har under flera decennier varit ett kommunistland oavsett vad förrädaroktetten kallar de olika fraktionerna. Kommunism är sionism (stavas med z på engelska). Det är bevisat att Ryssland togs över av judarna i den så kallade ”ryska revolutionen”, och som väl är så lyckades ryssarna ta tillbaka sitt land igen.

Den franska revolutionen var också ett resultat av judiska konspirationer för att ta över Frankrike, men även här lyckades fransmännen ta sitt eget land i besittning igen.

Men värre var det i Spanien, där judarna lyckades erövra landet genom att släppa in en massinvandring av muhammedaner och därmed var Spanien erövrat under de kommande 700 åren av islams förtryck. Även här visade det sig att judar hade konspirerat för att nå upp i landets högsta topp. Därifrån hade de sedan makten att förstöra landet, för judarna HATAR icke-judar och gör allt för att förstöra andras länder.

Kom ihåg en sak. Judar har ett maktmedel som har varit framgångsrikt i tusentals år, de ljuger!Jag läste det kommunistiska manifestet på 70-talet och tyckte att det lät bra. År 1848 kom manifestet ut, och på den tiden var det faktiskt så att arbetarklassen var både förtryckt och utsugen. Marx och Engels resonerade som så att det skulle behövas ett arbetarparti och sedan skulle allt ordna sig vartefter arbetarklassen blev större, för vad vi ser är den härskande klassens diktatur över arbetarklassen.

När arbetarklassen kommer i majoritet så blir det deras diktatur som gäller, och allt kommer att ske under ordnade demokratiska former. Proletariatets diktatur blir med andra ord den verkliga demokratin eftersom den överväldigande majoriteten kommer att få sin vilja fram.

Det är precis vad som står i det kommunistiska manifestet. Den som säger något annat har inte läst detta manifest!

Men se på kommunismen idag. Man skiter fullständigt i majoriteten. Och inte var det bättre i Ryssland. Arbetarnas paradis blev ett arbetarnas Helvete!

Har man då följt det kommunistiska manifestet?

Nej, och likadant är det med alla judiska propagandaskrifter. Judarna totar ihop något som skulle kunna vara riktigt bra om det genomfördes. Men eftersom det är judarna som har makten över media och har nästlat sig in i varje statlig och kommunal institution så kan de genomföra sitt folkmord efter att ha ljugit folk fulla med propaganda som faktiskt hade kunnat vara bra om inte judarna hade bestämt utgången.

Kom ihåg att den ryska Duman har ett jättestort kommunistparti, som idag styrs av ryssar, och det partiet är idag det mest patriotiska partiet Ryssland har. Det är bland annat kommunistpartiet som har inverkat på att Pride skulle förbjudas i Ryssland. De har också jagat ut Soros organisationer ur Ryssland. Idag är det ryska kommunistpartiet ett parti som visserligen har sina skavanker, men ändå är ett nationalistiskt parti som det från början var tänkt. Observera att det partiet fortfarande hyllar marxism-leninismen av någon skum anledning, men det är också ett nationalistiskt parti med vänsterlutning, ungefär vad som var meningen enligt det kommunistiska manifestet.

Men de värsta skavankerna partiet fortfarande har och som gör att en majoritet aldrig någonsin kommer att ha förtroende för det partiet är att man fortfarande håller Lenin högt, och därmed har man inte tagit avstånd från vansinnigheterna och grymheterna som skedde under den judiska revolutionen, som felaktigt kallas för den ”ryska” revolutionen.

Men kontentan med det här blogginlägget är att ALDRIG NÅGONSIN lita på judar eftersom deras största vapen är att de ljuger.

Lögnen är något som vi vita inte behärskar. Vi själva är alldeles för ärliga för att kunna genomskåda lögner. Det kanske är därför som det ryska kommunistpartiet inte har genomskådat Lenin.

Sensmoralen blir: Se upp med lögnhalsar!

Se upp med dessa                 :
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar