fredag 2 juni 2017

Sionistrapport; Dessa helvetes judekräk är ju hur många som helst inom etablissemanget! (Del 1)Judepatrasket visar sig vara så många så att jag måste dela upp artikeln i flera delar!

(Zionistreport i översättning till svenska)

Alla som följer media i Sverige kan snabbt inse att det finns en agenda som massproduceras. Denna agenda är kort sagt kulturmarxism och Coudenhove-Kalergi planen. Och den som avviker från denna ‘godkända skildring’ döms ut som rasist, förtalas och blir offentligt utskämd. En viktig fråga att ställa sig är denna: vem ligger bakom denna våg av propaganda? Artikeln nedan ger svar på många frågor.

För att illustrera det detaljerat har journalisten Cecilia Hagen (citerad på denna lista för “det utvalda folket”, tillsammans med hennes arbetsgivare — Expressen.se), nyligen kallat motståndare till inflödet av muslimska immigranter för “mänskliga brunråttor,” och krävt att de ska utrotas.
“DET UTVALDA FOLKET I SVERIGE,” Källa: judarisverige.wordpress.com

Det finns omkring 20,000 judar i Sverige och ungefär lika många samer. Judarna representerar 0.2% av populationen. Den judiska Bonnierfamiljen äger tidningarna Dagens Nyheter, Expressen, Kvällsposten, och i Göteborg (GT), Dagens Industri och även Svensk filmindustri (SF), TV4, AdLibris, Discshop.se och många andra bolag, särskilt inom media och underhållningsindustrin. Se the entire list of Bonnier companies and brandsJuden Peter Hjörne och hans familj äger den snabbt växande mediagruppen Stampen, som i sin tur äger mer än 25 tidningar, inklusive Göteborgs-Posten och är aktiv på ett antal andra områden

MediaCarl-Johan Bonnier, ordförande och ledande representant för familjen Bonnier.Professor i ekonomi vid Luleå universitet. För att vara en jude från Polen tycker Marian Radetzki att svenska språket inte är värt att bevara. I en artikel i Aftonbladet får vi veta att han vill utplåna det svenska språket och ersätta det med engelska.Social kommentator och redaktör, en invandrare från Polen. Med hans intensiva och oförlikneliga lobbande för invandrare och minoriteter på 60-talet och framåt har juden David Schwarz fått en specialposition som den svenska multikulturalismens fader.Journalist och författare, arbetar på Sveriges Radios kulturredaktion.Journalist och författareProfessor i statskunskap på Göteborgs universitetTidigare redaktör för Bonnier-sidan NewsmillJobbar som krönikör och är dessutom en frilans journalist. Hon har tidigare skrivit på Dagens Nyheter och Expressens kultursidor. Dessutom är hon känd som bloggare och deltog i  TV8:s Studio Virtanen tillsammans med den judiska och sionistiska Bonnierfiguren Leo Lagercrantz.

Isobel Hadley Kamptz som beskriver sig själv som pro- “Israelisk” och har tidigare studerat hebreiska, reagerar i Expressen (12 Feb 2011) på David Camerons senaste initiativ om multikulturalism. Hon föreslår en ny och radikal lösning på problemet multikulturalism – “tolerans”Stående kolumnist för Dagens Nyheter. Rosenberg has argued att judar ofta har propagerat för multikulturalism och invandring i sina icke-judiska värdländer eftersom deras gruppintressen tjänar på det. Han har sagt att “Europas judars framtid hänger på vår förmåga att forma ett multikulturellt samhälle”.Journalist och TV-producent. Utgivare för det svenskfientliga Expo, tidigare aktiv i det kommunistiska SKP. Hans farfar, bankiren Olof Aschberg, finansierade bolsjevikerna i Ryssland och stal kristna ikoner.Journalist och präst i svenska kyrkanJournalist; har i Svenska Dagbladet oroat sig över rasblandning med icke-judarJournalist på Svenska DagbladetJournalist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar