fredag 2 juni 2017

Sionistrapport; Dessa helvetes judekräk är ju hur många som helst inom etablissemanget! (Del 2)Judepatrasket visar sig vara så många så att jag måste dela upp artikeln i flera delar!

(Zionistreport i översättning till svenska)

Alla som följer media i Sverige kan snabbt inse att det finns en agenda som massproduceras. Denna agenda är kort sagt kulturmarxism och Coudenhove-Kalergi planen. Och den som avviker från denna ‘godkända skildring’ döms ut som rasist, förtalas och blir offentligt utskämd. En viktig fråga att ställa sig är denna: vem ligger bakom denna våg av propaganda?

Del 2Generalsekreterare för svensk-israelisk information. Rabiat sionistdebattör.Dottern Lisa Abramowicz, har skrivit för svensk-israelisk information.Fotograf på Dagens NyheterUppköpschef för TV4, dotter till Jan och Lena Scherman. Att hon på det sättet fick ett prestigejobb på TV4, där hennes far tidigare var VD är ju ett intressant “sammanträffande”.Skådespelare, direktör och teater- managerPsykiatiker, psykoanalytiker och författareBloggare med polsk-judisk far, erkänner att “the Jews own the Los Angeles” .Arbetat på Sveriges Radio 1968-1977 och som kulturchef på Expressen 1977-1982. Han var chefredaktör och direktör över kulturredaktörerna för dagsnyheterna från 1982 till 1998. I en intervju med Arne Ruth om den globala utmaningen och Expos seminarium om “Europeisk nationalism” där han tycker att vem som helst kan “bli svensk”.

Chefredaktör på den liberala tidningen Neo och krönikör på Svenska Dagbladet.Socialarbetare, författare, föreläsare och “holocaust överlevare”. Känd för att åka landet runt ända sedan 90-talet och föra fram propaganda om “Holocaust” och mot “rasism.” Initiativtagare till Fryshusets projekt Exit och stödjer folk som vill lämna nationalistiska grupper och “utveckla en ny identitet.”Författare, ingenjör och föreläsare. Han arbetade under många år på Sveriges Radio som ljudtekniker. Han höll många föreläsningar på skolor överallt i Sverige, där han talade om sina “erfarenheter” från Auschwitz.

Enligt Göndör fick han vid ankomsten till koncentrationslägret fångnummer A-6171 tatuerad på sin arm. Han har skrivit två böcker om ämnet. Genom det eviga tjatet i svenska skolor om judiskt lidande åstadkom han skamkänslor i unga svenskar och skapade ett tabu att kritisera judisk makt.Ingenjör, författare, kulturpersonlighet och debattör, såväl som bankdirektör och Svenska Filminstitutets grundare och högste chef. Han har haft stor politisk makt i kulturella frågor.Journalist på Expressen.Poet, litteraturkritiker och förläggare. Som redaktör för Dagens Nyheter åren 1960-1975 med primärt ansvar för kulturen hade han en nyckelroll i radikaliseringen av svenskt kulturliv som förekom vid den tiden.PopartistInga kommentarer:

Skicka en kommentar