fredag 2 juni 2017

Sionistrapport; Dessa helvetes judekräk är ju hur många som helst inom etablissemanget! (Del 3)Judepatrasket visar sig vara så många så att jag måste dela upp artikeln i flera delar!

(Zionistreport i översättning till svenska)

Alla som följer media i Sverige kan snabbt inse att det finns en agenda som massproduceras. Denna agenda är kort sagt kulturmarxism och Coudenhove-Kalergi planen. Och den som avviker från denna ‘godkända skildring’ döms ut som rasist, förtalas och blir offentligt utskämd. En viktig fråga att ställa sig är denna: vem ligger bakom denna våg av propaganda?

Del 3Författare och läkareTalanglös “komiker”.
PolitikUtbildad ekonom och sionistisk infiltratör i riksdagen för Sverigedemokraterna.Kent Ekeroths bror, sionistisk infiltratör för Sverigedemokraterna. Fick pris år 2006 av världssionistioska organisationen med priset Herzl Award för “exceptionella insatser för Israel och sionismen.”Grundare av den judiska lobbyorganisationen “Swedish Jew Dialogue”. En video som svenska Jew Dialogue publicerade på sin Facebook page visar när Avner Yonathan Ben Yisrael presenterar ett  sjupunktsprogram för att ändra SDs politik – för att bli ännu mer projudisk.


Sitter i kvinnoförbundets styrelse och är medlem av Sverigedemokraterna. I en interview med podden forward field of view, säger hon att hon är för homoadoptioner. 

Bieler säger att det viktigaste är att barnen kommer till en “kärleksfull familj,” och behöver inte ha både mor och far. När hon talar om invandring vägrar hon använda ordet etnicitet, och istället för “folkslag” talar hon om “social community”. 

I programmet talar hon om sin judiske far och hur han tvingades fly från “antisemitismen” i Polen år 1970. She has for some time been strong disgust for the SDU .Judisk sionist och aktivist. Föddes i USA den 8 mars 1942, och emigrerade till Israel år 1967 och sedan 1999 bor hon i Sverige. Hon är ordförande för Paideia – Det europeiska institutet för judiska studier i Sverige, som skapades av det judiska centralrådet. 

Efter 34 år i Israel, flyttade Spectre 1999 till Sverige när hennes man Phil kallades in för att ersätta rabbin i Stockholm. Spectre är också en av initiativtagarna bakom lobbygruppen One Sweden. I en rapport från den israeliska nyhetsbyrån IBA News October 2010 interview man Spectre, som talade om att judarna måste spela en cental roll i att bygga ett multikulturellt Europa:

Jag tror att det är en återuppståndelse av anti-Semitism, därför att Europa har ännu inte lärt sig att bli multikulturellt. Och jag tror att vi kommer att bli en del av den transformation som måste ta plats. Europa kommer inte att vara ett så ogenomträngligt samhälle det har varit det senaste århundradet. Judarna kommer att stå i centrum för detta. Det är en stor transformation av Europa. Det kommer nu att gå in i ett multikulturellt stadium där judarna kommer att bli hatade på grund av sin ledande roll, men utan detta ledarskap och utan denna förändring kommer Europa inte att överleva.Utsedd den 1 februari 2014 till första kandidat på Feministiskt Initiativs lista för Europavalet i Sverige år 2014. Hon valdes in som medlem i maj 2014. Post har inte fått sitt förnamn från en zigenarfamilj, utan istället från sin German-born Jewish father .Vänsterns kandidat för det Europeiska parlamentet. Han är också ordförande för “Jews for Israeli-Palestinian Peace” i Sverige och den europeiska organisationen “European Jews for a Just Peace”.Föreläsare, judisk aktivist och medlem av den sionistiska organisationen Limmud. I en debatt utnämnde Farago nyckelharpan som det svenska nationalinstrumentet, vilket vore en stor skada och refererade till:

    Vi vill inte repetera en öppning för nationalchauvinistiska dokument, konstruera falska bilder av en nationalkultur som aldrig har existerat.”

I en debatt med Sverigedemokraten Mattias Karlsson på SVT i oktober 2010 uttryckte Farago föreställningen att multikulturalism i Sverige inte har fått något stöd. I en artikel i tidningen Piteå -19 november 2010 ansåg Farago att det inte finns något ursprungsfolk och därför heller ingen folkdans.Medlem av kommunistpartiet (tidigare KPML (r)), och ställer upp i kommunalvalet i Göteborg.Politiker (Liberalerna), journalist och diplomat. Han är samordnare för Raoul Wallenberg -året 2012. Wästberg är ordförande för fonden för internationalisering av högre utbildning och forskning och för Isaak Hirsch minnesfond.

Han är styrelsemedlem av the Association for Swedes Worldwide (SVIV), svensk-amerikanska fonden och fastighetsbolaget AB Industrial Centre och Etheco A / S. I strax över sex månader år 2010-11, var han chef över fonden Thiel Gallery. Nyligen var han direktör för Svenska Institutet, Svenska Konsulatet i New York, redaktör för Expressen, statssekreterare.EU finans (1996-1999) och chef för det svenska EU medlemskapet.Europaminister (1991-1994) och chef för Sveriges EU medlemskap.Europa kommissionär (1995-1999) och chef för Sveriges EU medlemskap.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar