fredag 2 juni 2017

Sionistrapport; Dessa helvetes judekräk är ju hur många som helst inom etablissemanget! (Del 5)Judepatrasket visar sig vara så många så att jag måste dela upp artikeln i flera delar!

(Zionistreport i översättning till svenska)

Alla som följer media i Sverige kan snabbt inse att det finns en agenda som massproduceras. Denna agenda är kort sagt kulturmarxism och Coudenhove-Kalergi planen. Och den som avviker från denna ‘godkända skildring’ döms ut som rasist, förtalas och blir offentligt utskämd. En viktig fråga att ställa sig är denna: vem ligger bakom denna våg av propaganda? 

Del 5 (Sista delen)Ordförande för judiska centralrådet

Pionjär i svenskt flyktingarbete. Känd för sina passionerade åtaganden för det judiska folket, Israel och judiska flyktingar. Hjälpte till att bygga upp Invandringsverket och jobbade som expert till de fyra invandringsministrarna.

FinansFöretagsledare med magisterexamen i företagsekonomi från Stockholms universitet. Numera är han VD för Proventus AB, ordförande för TV4 AB, Artek Oy, BRIO AB och Nordic Broadcasting Oy. Tidigare var han VD för Spray Network AB.

Daniel Sachs kommer från den judiska klanen Sachs. Tidskriften “IT-business” (nr.8-2000) skriver:

    Hans [Daniel Sachs] farfar Josef Sachs gjorde Nordiska Kompaniet utlandsbaserat. Hans farfar Ragnar Sachs gjorde NK lika expansivt som sin far and och slog samman med Turitz & Co, d.v.s. Epavaruhusen.Grundare av investmentbolaget Proventus, som finansierar det svenskfientliga Expo.Fd. Ordförande och VD för Götabanken under 1989-1992. Finanskrisen 1990-1994 i Sverige: * George Soros spekulerar på den svenska valutan som resulterar i att vi fick en ränta på nära 500% under ett antal dagar. * Götabanken gör konkurs. Juden Urwitz lyckades skapa en av de värsta bankkolapserna i modern svensk bankhistoria. Dessutom är han inblandad i bolaget Proventus, som finansierar det svenskfientliga Expo.Harvarit inblandad i bolaget Proventus, som finansierar det svenskfientliga Expo. Styrelseordförande för Judisk Krönika.VD för Volvo 1971-1990, ordförande 1990-1993.Farfar till Robert Aschberg. Finansierade den “ryska” revolutionen och stal värdefulla ikoner. Read more here about how jew Bolshevism was fundamentally.Joachim Posener och hans judiske vän David Kollman lurade danska och svenska bolag på totalt 500 miljoner svenska kronor.

ÖvrigtUtbildad historiker på hebreiska universitetet i Jerusalem, Hebrew College i Boston och på universitetet i Göteborg. Hon har huvudsakligen undersökt judisk historia och “Holocaust”. Hon är gift med Anders Carlberg, tidigare chef över judiska kommittén i Göteborg. Den 18 december 2014 utnämnde regeringen henne till chef över Forum För Levande Historia av regeringen.

Under en slogan “Sverige tillsammans” samlade regeringen, med Stefan Löfven i ledningen, 800 människor från kommuner, myndigheter, företag, fackföreningar och civilsamhället. På mötet skulle man utarbeta olika metoder att underlätta för utlänningar att etablera sig i Sverige.

Under det svenskfientliga mötet i Münchenbryggeriet steg den judiske historikern Ingrid Lomfors upp på scenen för att inför publiken klargöra sin Powerpoint-presentation that there is no concrete Swedish culture but everything is a consequence out of immigration.

*

På grund av att dessa fräcka jävlar har fått göra sig breda i landet går Sverige på knäna. De här fem delarna av sionistrapporten har trots allt bara en bråkdel av judepacket presenterats, men det visar tydligt att svenska folket är under oket på den vidrigaste folkras som någonsin har existerat på vår jord.

Tillsammans med förrädare och dumhuvuden håller de på att totalt utrota vår tidigare så stolta folkstam. Därför är det självklart att vi måste göra revolution mot packet och det så fort som möjligt.

Redan när fanskapet Palme kom till makten gjordes det försök att bilda en revolutionär rörelse mot förräderiet, men den infiltrerades och totalförstördes av detta vidriga judepack, tillsammans med förrädare och dumskallar.

Här är ett exempel från 70-talet som rör upproret mot judepacket:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar