tisdag 27 juni 2017

Stora Satan fortsätter sin krigspropaganda mot Syrien, för Lilla Satans skull!USA: Assad förbereder "massmord på civila och oskyldiga barn"

Assad-regeringen i Syrien planerar en kemisk attack som kommer resultera i massmord på civila och barn. Det hävdar Vita huset i ett uttalande, rapporterar TT.

Det framgår inte heller varför Syriens president Bashar al-Assad skulle vilja massmörda civila, och vad han skulle få ut av det, förutom omvärldens fördömanden och ännu ett militärt ingripande från krigsmakten USA. Fria Tider

Om Stora Satan kan störta Assad så dröjer det inte länge förrän Lilla Satan kan ta över landet och skapa ett Stor-Israel som judarna drömmer om.

Judarna är sådana. De vill äga hela världen oavsett vad det kostar, ens om de själva stryker med på kuppen, för det här innebär också ett krig mot Ryssland som ju försvarar Syrien.

Nu har judarna Jahve med sig och eftersom de är Jahves utvalda folk så kan de satsa allt på ett kort och sedan hoppas och tro att Jahve verkligen finns och att han kommer att skydda dem.

Påminner det inte väldigt mycket om Allah. Han är ju för fan likadan!

Dock har judarna medvetet fört avel på sig själva och premierat de allra värsta utsugarna och det är deras avkomma som sedan har kommit att utgöra den judiska folkstammen, som avsiktligt har spritt ut sig över hela jorden för att skapa just detta parasitnätverk.

Om det inte varit för judarna så hade vi inte haft några muhammedaner här. USA hade inte varit Stora Satan och presidenten hade varit demokratisk, men på grund av att judarna köpt upp massmedia så har de under decenniernas lopp lyckats hjärntvätta största delen av världens folk.

Lögnerna har med tiden blivit allt grövre och allt löjligare vartefter judarna bedömer hur hjärntvättade vi är, så därför tror de att folk går på den här löjliga anklagelsen mot Assad.

Nu återstår bara frågan om judarna har rätt i hur hjärntvättade världens folk är?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar