fredag 23 juni 2017

Sverige under förändring: 150,000 kvinnor könsstympas, myndigheterna tillåter stora områden UNDER ISLAMISTISKT STYRELivet med världens enda “feministiska regering” blir allt farligare, speciellt för kvinnor. Stora delar av landet, inklusive huvudstaden Stockholm, styrs effektivt av radikala Muslimer.
10News Update

VARNING: Den här artikeln innehåller grafiska beskrivningar av FGM (Female Genital Mutilation). Innehållet är inte lämpligt för barn.

En ny rapport innehåller besvärande insikter om förändringar i den svenska samhällsstrukturen som följd av ett makalöst inflöde av muslimska flyktingar och migranter.
Rapporten är delvis skriven av SVT, den svenska statstelevisionen, och konkluderar att minst 150,000 kvinnor i Sverige har blivit könsstympade. Det här är en brutal procedur som kan innebära delvis eller fullständigt borttagande av klitoris samt även blygdläppar. Allt för ofta utförs denna operation under dåliga sterila förhållanden, och precis lika ofta utan bedövning.

Myndigheterna är förvånade över det höga antalet kvinnor som har blivit föremål för könsstympning. En rapport från 2015 kom fram till att “endast” 38,000 kvinnor hade blivit könsstympade. Denna snabba ökning resulterar högst troligen från de svenska politikernas beslutsamhet att foga sig till FNs flyktingkonvention och EUs regler om flyktingkvoter.

Sverige har en befolkning på 10 miljoner (fem miljoner är kvinnor och flickor).

Svensk tolerans och öppenhet har varit uppe till internationell debatt sedan Amerikas president Donald J. Trump använde landet som ett exempel på hur flyktingar och migration från islamiska länder fräter på lagen och bidrar till en formation av Mellanöstern-enklaver, även i starka civilsamhällen som de i norra Europa.

Stora områden i Sverige är nu de facto under islamiskt styre. Stockholm, Sveriges huvudstad, är nästan fullständigt omringad av områden (vanligtvis kallade “no-go zoner”) som praktiskt taget styrs av muslimska gäng och islamisk shariapolis. There is lawlessness in parts of the Stockholm region now,” sa en nervös polischef, Lars Alvarsjö. “Det finns vissa områden där vi ser ut att ha förlorat kontrollen.”

Laglösa områden i Sverige växer i storlek och antal varje år. Från 2015 till 2017 har de ökat from 15 to 23. Enligt svenska myndigheter har “religiös polis tagit rollen som rättsväsende” på många områden nu.

Lars Alversjö säger att “rättssystemet som är en pelare i varje demokratiskt samhälle, kollapsar nu i Sverige.” Per Magnus Ranstorp, en forskare på terrorism och radikalisering av det svenska nationella försvarskollegiet, förklarar: “På de värsta områdena har extremister tagit över. Hela meningen med rättvisa och fred är hotad av det faktum att polisen bryter ihop och det blir hela tiden bara värre. Sverige befinner sig i en katastrofal situation.”

I områden under islamiskt styre inom Sverige förfaller de mänskliga rättigheterna snabbt, speciellt för kvinnor. Kvinnlig könsstympning är bara ett fruktansvärt exempel på en allmän förändring i det svenska samhället på grund av det stora antalet anlända muslimska flyktingar eller migranter.

“I många områden hotar och trakasserar self-appointed sharia police kvinnor att följa den islamiska lagen, Sharia. Hot och trakasserier kan bli konsekvensen om man inte är gift, om benen inte är täckta eller om man dricker ett glas alkohol på balkongen. Grannar, främlingar, även barn och ungdomar, hotar kvinnor att följa Sharia. Om kvinnan inte lyder ökar shariapolisen sina hotelser. En kvinna berättar hur en grupp män klättrade in i hennes lägenhet via stupröret och konfronterade henne i hennes eget hem eftersom hon vägrade följa deras krav.”  10News Update


1 kommentar:

  1. Så länge det inte är våra kvinnor och flickor som könsstympas så bryr jag mig faktiskt inte ett skit. Låt rasfrämlingarna hålla på med sina dumheter. Den dagen dom börjar könsstympa vita honor, är dagen då vi borde börja löpa amok i no-go zonerna däremot.

    SvaraRadera