onsdag 7 juni 2017

Syrien angreps ju av USA och Israel tillsammans, med hjälp av terrorister, och sedan skulle allt skyllas på Assad. Nu är det Irans tur!Gasflaskan på bilden får symbolisera den begynnande terrorn mot Iran för att sedan, liksom i fallet Syrien, nu skylla på Irans president Hassan Rouhani.

På sätt och vis är det bra att judarna är så dumma i huvudet att de inte kan komma på en nyare strategi, särskilt som den gamla strategin mot Syrien redan har avslöjats, men så tillhör judarna också en lägre ras, vilket de själva naturligtvis aldrig skulle hålla med om.

Vi vet att judarna vill skapa ett Stor-Israel i Mellanöstern. Vi vet också att både Syrien och Iran är emot detta. Vi vet att man angripit Syrien med terror och skyllt på Syriens president, trots att den beskyllningen är hur dum som helst. Ändå pumpar judiska massmedia ut den dumma storyn hur många gånger som helst. Dessutom vet vi att det är judarna som har skapat ISIS. Ovanpå det så vet vi att USA är judestyrt och kallas för Stora Satan av folket i Mellanöstern. Vi behöver inte fler bevis!

Dubbla terrorattacker i Teheran – många döda

Minst sju personer har dödats i samband med att terrorister slog till mot både parlamentet och Khomeini-mausoleet i Irans huvudstad Teheran på onsdagen. Det uppger en rad medier.

Enligt statliga iranska medier rör det sig om koordinerade attacker. I vad som beskrivs som en gisslansituation vid parlamentet har enligt obekräftade uppgifter minst två personer dött, varav en gärningsman, och 8-10 skadats, enligt Ekot. Fria Tider

Allt som behövs nu är att terroristerna anfaller civilbefolkningen på olika ställen med gasattacker som en slags som en slags hämnd för attacken på parlamentet.

Sedan fattas det bara att judemedia skyller det här på Irans myndigheter så är det bara för Stora Satan att träda in!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar