tisdag 13 juni 2017

Tiden rinner ut för Jan Helin et consortes(C:a 22 min in i sändningen)
Inget förtroende för Mainstream-media när det gäller invandringen.

En stor och växande del av svenska folket har helt tappat förtroendet för PK-medierna. I länken ovan framgår med största tydlighet hur den vidrige Jan Helin, programdirektören för SVT och tidigare chefredaktör för Aftonbladet, ljuger TV-tittarna rakt i ansiktet. Ställd mot den intellektuellt hederliga Alice Teodorescu i SVT´s nyhetsstudio tappar den förstnämnde totalt sitt ansikte ännu en gång.
 Det blir allt uppenbarare att det endast är en tidsfråga innan svenska folket har fått nog och kräver att folk- och landsförrädare som Jan Helin och Tomas Mattsson m fl ska inte bara avgå utan i förlängningen ställas till svars för sina brott..! Detta gäller givetvis också politiker som Stefan Löfvén och Fredrik Reinfeldt, för att nämna några av de mer framträdande i projektet att förgöra Sverige.

//Kenneth Sandberg

*Vänliga,
Sofia Mirjamsdotter
Ledarskribent Sundsvalls Tidning

*

Vill du med det ha sagt att det endast är “i betraktarens öga” som svenska “Mainstream-media” censurerar och vinklar allt som har med asylinvandringen att göra..?

Och därmed också att nämnda Jesper Strömbäck är den som står för fakta, vetenskaplighet och sanning. I linje med hans text nedan:


Undrar, med hälsning
//Kenneth Sandberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar