söndag 18 juni 2017

Tung ekonom varnar för kostnadsexplosion i kommunernaFria Sidor skriver om en ekonom som protesterar mot den förda ekonomiska politiken:

Hans Jensevik har ett CV som får de flesta att blekna vad gäller arbete inom den kommunala sektorn. I ett, till synes, desperat försök att nå ut med sin varning har han skapat en videoserie i fyra delar som riktar svidande kritik mot utvecklingen i Sverige sedan 70-talet. Fria Sidor

Men jag litar inte på den här ekonomen. Han får ha hur fint CV som helst, men om han inte talar klarspråk utan lägger skulden på andra än de som det verkligen gäller så är han inte bättre än andra förrädare.

Ett område som Hans nämner särskilt är äldreomsorgen. Den gamla stammen, generationen innan 68-vänstern, klagar inte utan biter ihop. De är därför en tacksam grupp att späka. Kanske blir det annat ljud i skällan när flumvänstern själva nu snart är på väg in i dessa välfärdssystem. För alla har väl inte ordnat privata sjukvårdsförsäkringar?

Flumvänstern består alltså bara av 40-talister? De andra flumskallarna då, de som tillhör en annan generation och som nu håller på att fullständigt förstöra Sverige, ska de gå fria?

Att ställa olika generationer mot varandra inom det egna folket är inget annat än rent högförräderi!

Om man är en så framstående ekonom som man vill göra gällande så borde man ju inse att Sverige idag är ockuperat av främmande makt och inte av en viss generation svenskar.

Om det går bra att skylla landets bankrutt på 40-talister så går det också lika bra att skylla på kvinnor, som vissa pseudonationalister gör, och vad gör då vänstern? De skyller på männen. Ingen skyller på den främmande makten som har infiltrerat vårt land under hundratals år tills de fick rätt tillfälle.

Vi vet till och med vilka personer som tillhör denna främmande makt, och vilka metoder de använt för att ta makten. Till exempel har de använt sig av Hans Jensevik och hans fina CV, som på grund av ”trovärdighet” ägnar sig åt att splittra upp folket i ett generationskrig.

Eller Ingrid & Conrad, som ägnar sig åt att skylla landets undergång på kvinnor, vilka är halva folket. Sanningen är ju den att män och kvinnor kompletterar varandra.

Det är ett utländskt helvetes skitpatrask som förstör vårt land. Det är en ras av parasiter som många gånger ser ut som svenskar, behärskar språket perfekt, och som med hjälp av varandra nästlar sig in i varje ledande position i samhället. Här är några av dem:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar