tisdag 27 juni 2017

Två bögäckel poserar för Polens sakHär står två bögäckel och hånglar i offentligheten. En av dem ska till och med vara statsminister påstås det. Vem av dem det är kan egentligen kvitta, för vi har ändå inte en legitim regering i vårt land sedan judarna tog makten över media efter finansmannen Torsten Kreugers död  och Stockholmstidningen lades ner. Därefter fanns det bara judisk media.

Och tänk på vad media kan göra ändå! Har ni gissat vem av de här två perversa individerna som är Sveriges statsminister ännu?

En av dem i alla fall agerar som bulvan för judarna inom EU (kan vara vem som helst av dem) och vill förstöra för Polen på samma sätt som judeorganisationen EU har förstört för Sverige. Men det verkar ändå som att det är Sverige som är det egentliga EU, vad tror du?

I ett öppet brev till Polens folk varnar Mother Svea polackerna för den svenska statsministerns påtvingade "flykting" invasion från tredje världen som för alltid kommer att förändra Polens landskap som vi lärt känna det.

Läs detta mejl som finns på engelska i Nya Dagbladet.

Jag ska bara citera några rader ur brevet på den här bloggen, för jag tycker att det är tänkvärt. Hela brevet finns ju i länken ovan:

People of Poland, do not be naive! Do not trust a man who has even betrayed his own people. Do not let Stefan Löfven, like a second coming of Adolf Hitler, destroy Poland by forcing an invasion on you.


1 kommentar:

  1. Jag brukar tillhöra dem som retar mig på då folk skriver stadsminister. Men är nu beredd att göra ett undantag. Han får gärna vara minister över dom övervägande idioterna i huvudstaden. Men statsminister förtjänar han inte att vara enligt min mening.

    SvaraRadera