tisdag 6 juni 2017

Tycker Lena Ag om att agas kanske?På den här bilden ser hon glad och förväntansfull ut. Det lyser om ögonen som på ett barn som väntar på julafton, men det kryper fram en skugga i hennes förväntan. Tänk om hon inte får några julklappar?

Tänk om hon inte får någon smisk på stjärten?

Tänk om hon aldrig någonsin kommer att bli våldtagen?

Det är ju modernt att vara pervers!

Kvinnorättsgrupp varnar: Nationalismen är det stora hotet

Det är svensk nationalism som utgör det stora hotet mot Sverige och landets kvinnor. Det menar Lena Ag, generalsekreterare för Kvinna till Kvinna. "Det ekar av nazismens Tyskland", skriver hon på Aftonbladet Debatt idag. Fria Tider

Åh hu då! Nazisterna som ju var kända för att inte våldta sina kvinnor, och som till exempel hjälpte folk i Ukraina från svältdöden. Vad fan hade de i Ukraina att göra?

Om det ska springa omkring nazister och hålla kåta ungdomar i schack så att de inte ens försöker så mycket som att tafsa så hjälper det ju inte om Lena går där och inte ens om hon drar upp sin tunna sommarkjol och lutar sig framåt och låtsas plocka upp något från trottoaren så kommer hon inte att få känna en krävande hand som ger henne den där sköna chocken hon så väl behöver.

 Enligt Lena Ag finns det en risk att nationaldagen "kidnappas" av svenska nationalister, som egentligen inte alls står upp svenska värderingar utan förespråkar en rasistisk, populistisk och kvinnofientlig ideologi.

Ja just det. Kvinnofientligt är det i allra högsta grad. Tänk bara på alla kvinnor som har hand om dessa ensamkommande kåtbockar och släpar dem i säng. De kvinnorna har det bra. Och så många tafsanden de får uppleva.

Men alla har inte tillgång till detta himmelrike, och svenskar kan man ju inte få ut någon spänning av. Om en svensk kille skulle ta ett härligt skamgrepp och Lena vänder sig om och hutar åt honom för sitt tilltag så skulle han bare be om ursäkt och sedan gå därifrån. Då är kåtbockarna från tredje världen betydligt bättre för de har i alla fall vett att genomföra vad de påbörjade, och dessutom är de flera samtidigt.Men nu har ju dessa förfärliga a-sexuella nazister börjar gå på gatorna och de tycks ju inte ens gilla tjejer eller sex. Det blir ett jättehot mot alla kåta längtande kvinnor som Lena Ag, hon som så gärna vill agas.

"Vi har med egna ögon sett hur nationalistiska partier och rörelser i olika länder har bidragit till ett samhällsklimat av våldsam konfrontation, etnisk diskriminering, homofobi och öppen fientlighet gentemot kvinnors mänskliga rättigheter", skriver Lena Ag.

Det enda som får finnas till hands för Lena och hennes gelikar är en dildo, och den får hon endast leka med när hon är ensam hemma, snacka om diskriminering.

Nej, då ska dessa nationalister istället ömma för små jävla snorungar som grinar efter att ha blivit våldtagna. Vad skiter väl Lena Ag i dem? De är ju inte torra bakom öronen och det bästa sättet att bli det är väl att någon torkar dem, och det är ju precis vad våra kåtbockar från tredje världen gör. Men då ska det lyssnas på en massa gnäll istället.

Lena känner sig synnerligen diskriminerad!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar