fredag 30 juni 2017

Uppenbarligen vill inte muhammedanerna ha något kalifat. Men det vill Israel ha!Iraks premiärminister har förklarat seger över Islamiska Staten och säger att armén har återtagit al-Nuri moskén i Mosul – vilken är där ISIL förklarade ett kalifat för tre år sedan.

I vad som tveklöst är en seger för Irak att bli av med detta gissel av ISIL så är det viktigt att komma ihåg effekten på folket i Mosul. Murad Gazdiev tillbringade över en månad där under kriget.
Snaran dras sakta åt om Stora och Lilla Satan som har skapat ISIS. För det visar sig nu efteråt att ingen av muhammedanerna ville ha något kalifat när allt kommer omkring. Det har bara varit judelögner hela tiden!

Vad ska nu kontrajihadisterna säga om det här? De som hela tiden har varnat för islam, nu när det visar sig att det skulle ha varit judarnas sketna Talmud de borde ha varnat för.

Stora och lilla Satan har skapat krigen i Mellanöstern och sedan har judeockupanterna i svenska staten sett till att tvinga på oss en massa slödder från hela världen som skuld för vad ”vi” har hittat på, när det var judepackets idé hela tiden!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar