lördag 3 juni 2017

Värdelösare krypande nolla går inte att hitta!För att vilja bli miljonär är han beredd till allting. Kom ihåg att förrädarpacket i riksdagen är förrädare av tre orsaker:

1. Att bli miljonärer

2. De är känslomässigt utvecklingsstörda psykopater

3. De är dumma i huvudet

Alla tre faktorer finns med i just denna ordningsföljd, och de består av perverterade personligheter där rikedom är deras högsta önskan. Detta i sin tur leder till faktor 2. Om man är så jävla kåt på pengar så att inget annat värde finns i deras personlighet så är de känslomässigt utvecklingsstörda, vilket genast leder till faktor 3. De är totalt dumma i huvudet för de inser inte var de kommer ifrån och vilka faktorer som har skapat civilisationen. Huvudsaken för dem är att de själva blir rika och sedan skiter de i resten, oavsett de har barn som ska ärva samhället eller inte.

Björn Söders reaktion på Åkessons utspel: "????"

Jimmie Åkesson uppgav på fredagen att SD inte längre kräver att få delta i samtal eller förhandlingar med Anna Kinberg Batra för att stödja henne som statsministerkandidat. SD-toppen Björn Söder kommenterar partiledarens utspel på Facebook – med fyra frågetecken. Fria Tider

Det är precis det här jag menar. Vem som helst kan få trampa på Fröken Åkesson, och även torka av fötterna på honom, bara han blir miljonär. Men det finns ingen i Sveriges Riksdag idag som skulle gå lika långt som Fröken Åkesson för att bli rik. Det finns alltid någon gräns, även om den ligger mycket långt borta, men hos Fröken Åkesson finner man ingen gräns, ens med kikare!Han har gjort karriär som dörrmatta, och dörrmatta kommer han alltid att vara, så det är verkligen konstigt att SD ens får några röster alls.

Eller tänker han skapa sig en bild av att vara ett offer, precis som den här?Det gick ju bra för judepackets hetsmedia att visa upp en död unge på stranden för att tårarna skulle komma på det hjärntvättade folket. Om man då kan lansera Fröken Åkesson som ett stackars offer så kanske samma sak händer här. SD kommer att bli det statsbärande offerpartiet som det är synd om.

Men då uppstår frågan om hur man kan tänka sig att vi ska räddas av ett parti som hela tiden gråter och tycker synd om sig, vars partiledare gått in i väggen och blivit platt som en dörrmatta och som inte ens vågar fråga Batra om de kunde diskutera villkor för ett valsamarbete, nu när Batra till och med kommit ner på knä och tappar allt fler väljare.

Står det här sionistiska partiet upp mot judestyrningen i Sverige? Tar partiet kamp mot krigsmakten Nato? Står fröken Åkesson på barrikaderna med ett blankslipat svärd, beredd till kamp?

Nej, Fröken Åkesson kan inte stå alls, för det brukar inte dörrmattor göra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar