lördag 10 juni 2017

”Varje folk har rätt att få veta sanningen om historiska brott och de omständigheter som ledde fram till dem. Rätten till sanningen fungerar som skydd mot att de upprepas i framtiden.”11 maj 2006 presenterade regeringen en officiell version av händelseförloppet. Fyra fanatiska muslimer, fyllda av hat mot västvärlden, Mohammed Siddique Khan, Shehzad Tanweer, Germaine Lindsay och Hasib Hussain ska, med hjälp av bomber i sina ryggsäckar, ha sprängt människor till döds på tunnelbanan och på en buss. De omkom själva i självmordsdåden.

En enda bild släppt till allmänheten

Vi har bara fått se en enda bild på de fyra terroristerna när de var på tågen och tunnelbanan. Bilden är, som vanligt, så otydlig att den inte gör det möjligt att identifiera dem. Bilden har ett datum 7/7 och tiden är 07:21:54. Varför får vi inte se fler bilder? Det måste finnas 100-tals CCTV-kameror utmed den påstådda färdvägen. Allmänheten har m.a.o. inte fått några bevis på att det verkligen var dessa fyra som utförde gärningen. Vi måste helt lita på myndigheterna. De anhöriga har aldrig fått pröva bevisen i en opartisk rättegång.Vad säger bevisen?

Låt oss börja med att granska tågens avgångstider. De är nämligen centrala för att den officiella versionen ska stämma. Myndigheterna påstår att det finns en bild från en  CCTV-kamera från Luton, där de fyra terroristerna går in, som är stämplad och visar både datum och tid: 7 juli kl 07:21:54. De fyra syns sedan också på en CCTV-bild, vi inte fått se, klockan 08:26 på tunnelbanestationen King’s Cross. Enligt den officiella versionen lämnar ett tåg Luton mot King’s Cross (Thames Line) klockan 07:40. Tre av terroristerna tar sedan från King’s Cross varsitt tåg, nr. 204 lämnar (Circle Line) King’s Cross för färd österut klockan 08:35. tåg 206 lämnar (Circle Line) King’s Cross för färd västerut klockan 08:42 och tåg 311 lämnar (Picadilly Line) King’s Cross för färd västerut klockan 08:48. Den fjärde terroristen spränger sig själv på en buss, nr. 30, klockan 09:47 på Tavistock Square.
Problemen hopar sig

De oberoende forskarna Nicholas Kollerström och James Stewart tycker att något inte stämmer. De beslutar sig för att begära ut trafikdata. De beger sig också till tågstationerna och åker samma sträckor på samma tid och veckodag som terroristerna.
Det man fick fram var förödande för den officiella versionen men har fått liten uppmärksamhet och tystats ner. Trafikdata visade nämligen att det tåg de påstådda terroristerna tagit, 07:40 från Luton till King’s Cross, var inställt. Ja du läste rätt.

Det kan vara så att du är medveten om att den officiella versionen av attacken den 11 september 2011 inte stämmer. Du är i gott sällskap. Ordföranden för den kommission som efter stor press till slut tillsattes, Thomas Kean, har själv sagt ett den från början var avsedd att misslyckas. Fria Sidor rekommenderar dig, om du inte redan gjort det, att gå igenom den serie som finns om händelsen som redan publicerats här. (finns under meny Fri Forskning).

Läs hela artikeln på Fria SidorInga kommentarer:

Skicka en kommentar