onsdag 21 juni 2017

Vem har uppfostrat Slösa?Svar: Farbror Bilderberg!

Hans Jensevik heter en nationalekonom som slår larm om Sveriges ekonomi, som fullständigt slår i botten. Det här är mycket farligt!

Han tar upp den gamla fina moralen vi hade i Sverige och berättar om när han gick i skolan och vilken sorts uppfostran barnen fick på den tiden. Staten delade ut en tidning som hette Lyckoslanten och där fanns en serie om två flickor som hette Spara och Slösa.

Spara var den figur som man skulle låta sig ledas efter och inte Slösa. Jag fick också den tidningen så jag känner mycket väl till Spara och Slösa.Vi var alla uppfostrade på det sättet, och vi hade alla Spara som idol, så hur kommer det sig att Slösa plötsligt blev idol?

Det är inte så att det är något genetiskt fel på 40-talisterna. Det är heller inte så att 40-talisterna är feluppfostrade, så jag vänder mig emot alla förklaringar som går ut på att splittra inom folket, för det är inte där felet finns!

Det är utlänningar som har ockuperat vårt land! Och det är inte vilka utlänningar som helst, det är en särskild sorts utlänningar som har haft tusentals år på sig att med hjälp av inavel avla sig till en ras av parasiter som vill ta över världen. DET ÄR JUDAR!

Men för vissa människor är det lättare att skylla på vissa generationer i det egna folket än att skylla på rasfrämlingar, eller att skylla på kvinnor som vissa låtsasnationalister gör istället för att skylla på samma sorts patrask som hundratals gånger har kastats ut ur Europa på grund av sin medfödda svekfulla parasitkaraktär.

Men lyssna på videon för Jensevik har i alla fall koll på ekonomin även om han aldrig hört talas om parasitrasen judar, och det är många obehagliga sanningar som kommer fram om hur Sverige har misskötts.

Och för att ytterligare inskärpa hur dessa parasiter, ser ut, hur de verkar och på vilka områden inom den svenska ledningen de finns, alltifrån kultur, ekonomi, försvar... ja allt, så vill jag att ni tar er en titt på dessa judar.

Man skulle inte ens kunna tro att de är judar och att de har svurit på sin davidsstjärna på att förstöra värdlandet där de huserar. De ser ut som oss, men om parasiter är lättupptäckta så hade de inte kunnat fungera som parasiter. Ta er en titt och inse hur svårt det är att se dem som en särskild ras som i tusentals år avsiktligt har avlats fram för att bli en särskild parasitras som har för avsikt att tyst och stilla förstöra våra samhällen:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar