lördag 10 juni 2017

Viktigt att veta att samhällseliten som styr oss består av kriminellt slödder, vars kön eller identitet inte alltid är så entydigt!Har man sonat sitt straff så räknas man som lika oskyldig som om man aldrig har varit kriminell i hela sitt liv i den här galna världen. Speciellt om kriminaliteten är politiskt extrem så att hela samhället blir lidande. Då ser det istället ut som om den här sortens galna kommunistupptåg är direkt premierande. Ändå vet vi att ränderna aldrig går ur, och att karaktären är medfödd!

Det var på 70-talet som packet kidnappade den dåvarande invandrarministern Anna-Greta Lejon och syftet var att påverka politiken i den riktning den har tagit sig idag, till en totalt vansinnig massinvandring i folkmordspolitikens namn.

Alla tre hen-personer är nu lärare på högskolor och universitet, inte på grund av att de kan någonting utan på grund av att de är skyldiga till den grövsta kriminalitet som finns i ett samhälle.

EFTERTANKE: Tror någon att det är framkomligt att gå och rösta vart fjärde år med en sådan här samhällselit? Invänta istället den revolutionära situation som infinner sig i det paradigmskifte som är i antågande. Det gäller att hela folket mangrant kräver en radikal förändring innan det blir opportunt att avsätta diverse skitstövlar inom etablissemanget och grundligt göra upp med denna kriminalitet som idag finns överallt i samhällsstrukturen.

 Ingick i vänsterextrem terrorgrupp som skulle kidnappa S-minister – nu är de en del av Sveriges samhällselit


1977 planerade vänsterextremisterna att kidnappa den tidigare invandrarministern Anna-Greta Leijon (S). Om något gick fel skulle ministern dödas. Flera svenskar fälldes och idag ingår några av dem i Sveriges skattefinansierade samhällselit som politiskt korrekta akademiker, avslöjar tidningen Inblick.

Operation Leo var namnet på en planerad kidnappning av det tidigare socialdemokratiska statsrådet Anna-Greta Leijon i slutet av 1970-talet. Aktionen leddes av den vänsterextreme tyske terroristen Norbert Kröcher och hans grupp Kommando Siegfried Hausner, som var inspirerad av den vänsterextrema terrororganisationen Röda armé-fraktionen (RAF), eller Baader Meinhof-ligan.

Pia Laskar dömdes till tre års fängelse efter den planerade kidnappningen. Hon är i dag universitetslektor vid enheten för genus med särskild inriktning mot kritiska sexualitetsstudier på Linköpings universitet. Laskar har ännu kvar sina vänsterextrema uppfattningar, skriver Inblick. Hon vill dock inte ställa upp på någon intervju.

Karl Gratzer dömdes till tre månaders fängelse. Han är idag professor vid Södertörns högskola. Han vill inte heller kommentera händelsen.

Katarina Motzi Ekelöf dömdes till två års fängelse och jobbar idag som docent vid Linköpings och Uppsalas universitet. Hon var Norbert Kröchers andra svenska flickvän, enligt Inblick. Tidningen har inte lyckats nå henne. Fria Tider

Med det här i bakhuvudet och med tanke på allt som har hänt efter 1977 i form av politiska kupper så kan man dra slutsatsen att det krävs ordentliga utrensningar om vi ska komma tillrätta med alla våra samhällsproblem.

Vilka är det som skriver grundskolans läroböcker?

Vilken personlighet har de som författar lagarna?

Är lokala politiker bättre än de centrala?

Kort sagt: Vem kan man lita på?

Det krävs att hela folket ställer upp som en ursinnig massa för att det ska komma igång ordentliga utrensningar. Men det lär aldrig gå om man har ett förlåtande sinnelag. Folk måste laddas med tillräckligt mycket hat innan en sådan här utrensning kommer till stånd, för det behövs samma metoder som general Pinochet använde i Chile på 70-talet.

Tusentals slödder från etablissemanget måste fångas in och hållas inspärrade, och livstidsstraff måste utmätas jämte avrättningar!

 

1 kommentar:

  1. I senaste avsnittet av Vita Pillret sade Daniel Friberg något i still med, att vi kommer aldrig förlåta förrädarna. Men dom som byter sida i tid kan möjligtvis få lägre straff. Alternativt lägre helikopterhöjd. Sänkt från 1000 m till 50 m. Sedan garvade han. :)

    SvaraRadera