torsdag 29 juni 2017

Vilken ”fantastisk” resa SD har gjort (?)På Fria Tider kan vi läsa att sossarna har gjort allt för att stoppa Sverigedemokraterna men misslyckats.För tio år sedan startade Socialdemokraterna en nationell arbetsgrupp för att motverka Sverigedemokraterna. Men det arbetet har totalt misslyckats, erkänner nu Socialdemokraterna efter Novus senaste opinionsmätning där SD blir landets största parti bland arbetare.

Redan för tio år sedan skapade Socialdemokraterna en nationell arbetsgrupp, även kallad "demokratigruppen", som skulle bekämpa SD och stoppa väljartillströmningen till partiet.

I gruppen ingick bland andra tidigare Metallordförande Göran Johnsson, riksdagsledamoten Jan Emanuel Johansson samt förra partisekreteraren Marita Ulvskog.

Men arbetet har misslyckats totalt. Det erkänner nu det före detta kommunalrådet Mats Johansson (S), som ledde arbetsgruppen, för SVT. Fria Tider

Det verkar snarare som att sossarna lyckades stoppa SD, eftersom det idag inte är samma parti som för tio år sedan. Snarare ser SD ut som en kopia på sossepartiet, för SD har inte gjort annat än att anpassa sig efter de nya medlemmarna som strömmat till från de två existerande sossepartierna S, och M.

SD har inte brytt sig om att skola sin nya kader, istället har SD-ledningen låtit sig skolas om av den kader som kom från de två sossepartierna, som ju redan var skolade i den djupt förrädiska sosseideologin. Så det som ser ut som en vinst för SD är inget annat än en vinst för de styrande judarna i Sverige. Man har vid behov bara stuvat om bland partier och partiledningar och så kan den marxistiska politiken fortsätta, nu med ledning av en majblomma istället för en ros.

Man måste erkänna att judarna är skickliga på att förföra sitt värdfolk!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar