fredag 2 juni 2017

Visst är det avsiktligt folkmord regeringens röda khmerer håller på medRegeringen tänker inte riva upp asylbeslut på felaktiga grunder

I veckan släppte Rättsmedicinalverket sina första åldersbestämningar av så kallade ensamkommande flyktingbarn. Hela 76 procent av de undersökta visade sig vara vuxna. Men regeringen tänker inte riva upp de uppehållstillstånd som fattats på felaktiga grunder, klargjorde finansminister Magdalena Andersson (S) under en frågestund i riksdagen igår.

– När man har fått beslut så är det det beslutet som gäller. Och det brukar vi inte riva upp, upprepade Magdalena Andersson. Fria Tider

Trots att helvetessubban nu vet att kolonisatörerna har lurat sig hit och gjort sig skyldiga till bedrägeri mot huvudman, vilket är kriminellt, så tycker hon inte att de ska straffas och skickas tillbaka.

Det blir en utträngningseffekt av detta och svenskar kommer att få det allt svårare, och det märks främst hos våra äldre som idag knappt har mat för dagen och inte har råd med vård eller omsorg, som de ju har betalat för i hela sina liv.

Äldre svälter ihjäl, småbarn plågas av äldre utländska ungars elakheter, småflickor våldtas och får sina liv förstörda för all framtid. Kvinnor och män hjärntvättas till att tro på att det inte finns någon framtid för vita svenskar – och där står det helvetes aset i riksdagen och försvarar importen av utländska legosoldater till Sverige för lyxliv, på det att de börjar plundra, misshandla och mörda vårt svenska folk.

Då har jag ett förslag till dessa kolonisatörer: Börja med Magdalena Andersson!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar