torsdag 1 juni 2017

Zara Larssons dubbla personlighetKan ni tänka er den här massinvandringshoppan som nationalist? Det kan i alla fall inte hon.

Men hon har faktiskt varit medlem i Nordisk Ungdom, men tar aktivt avstånd från nationalismen efter att ha blivit berömd. Numera är det tydligen mycket roligare att försöka åstadkomma folkmord på det egna folket, med början på småflickor.Zara Larsson polisanmäler Nordisk Ungdom

Zara Larsson har polisanmält den nationalistiska organisationen Nordisk Ungdom. Detta sedan gruppen tryckt upp ett politiskt klistermärke med den unga popstjärnan.

På klistermärket tillskrivs Zara Larsson citatet "Vi måste säkra existensen för vårt folk och en framtid för våra vita barn".

"Efter att klistermärket börjat spridas vågade Zara dock inte längre stå för sina åsikter, utan valde att offentligt ta avstånd från citatet och Nordisk Ungdom. Vi väljer därför att utesluta Zara Larsson med omedelbar verkan då hennes värdegrund är tvivelaktig och då hon inte vågar stå för det hon sagt", skriver NU:s talesperson Fredrik Hagberg. Fria Tider

Ser ni den tydliga skillnaden mellan Nordisk Ungdom och SD, trots att de gör samma sak?

Det SD är kända för är att utesluta medlemmar. Nu gör också Nordisk Ungdom en uteslutning, men där slutar likheten. SD utesluter medlemmar för att de är nationalistiska medan Nordisk Ungdom utesluter sådana som inte är nationalistiska.

Ändå går nationalistiskt intresserade personer och hoppas på att SD ska bli ett statsbärande parti en dag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar