tisdag 4 juli 2017

Alla förtryckare hatar Putin, inklusive LÅTSASNATIONALISTERNA!Red Ice intervjuar en låtsasnationalist med namnet Christopher Jon Bjerknes, som spyr galla över den ende (Putin) som står upp mot globalismen, och han vrider och vänder på perspektiven så man tror att han sitter i en karussel och pratar, där meningarna far runtomkring, varpå han fångar in den mening som svävar närmast.

Det är ju välkänt att Putin fick hjälp av judemedia till att ta makten i Ryssland, men det är också lika välkänt att judarna blev fan så besvikna på honom när han visade sig vara patriot för Ryssland istället för globalist.

Det är också välkänt att Putin inte gillar nazister, och därmed börjar nazisterna leta efter argument för att slå tillbaka mot Putin. För nazister är i själva verket sionister ända upp till öronen, vilket David Duke tar upp i det här kapitlet; Samarbetet mellan judiska sionister och nazister.

Sionisterna vill ju ha ett starkt Nato så att de kan anfalla Ryssland, och stollen Bjerknes vill också ha ett starkt Nato. Det enda som kan vara intressant med den här låtsasnationalisten är att det här snurriga resonemanget avslöjar låtsasnationalisterna, som är både demokratiska (demokratur) när det passar och nazistiska och judekritiska när det passar. Men de har det gemensamt och det är att skapa ett tredje världskrig mot Ryssland!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar