fredag 7 juli 2017

Allt förbannat skit ska finnas i Sverige!Det är på grund av det här helvetes patrasket som det kommer in allt fler kolonisatörer som förstör vårt land!


Deras konspirationer har lett till att det här händer i Sverige, av alla länder i Europa!Många EU-länder har avvisat Bryssels centralistiska migrationspolitik och deklarerat att man slår vakt om det egna landets rätt att självständigt avgöra hur många migranter man vill och klarar av att ta emot. Så inte Sverige som trots redan extremt höga volymer och en systemkollaps 2015 nu vill putsa ytterligare på glorian som världens humanitära stormakt. Avpixlat

Sverige var för inte så länge sedan det mest etniskt homogena landet i världen, men sedan vann fel sida i världskriget och Raul Wallenberg började importera sina rasfränder till Sverige, och plötsligt var alla judar värderade som änglar.

Glömt var alla hundratals gånger som judarna kastats ut ur Europa på grund av fientliga konspirationer mot sina respektive värdländer. Nu skulle det istället daltas med denna ras av framavlade psykopater, som i sina skrifter, både i Bibelns gamla testamente och i framför allt Talmud, hyllar folkmord.

Det är en folkras av parasiter som likt virus vill ta död på allt liv. De inbillar sig att när judarna till sist har förslavat varenda människa under dem så ska de styra jorden, men med tanke på hur de har agerat i tusentals år så kommer de själva också att gå under, eftersom det enda de har avlat fram sig som, är död och förintelse!

Hela civilisationen är i fara på grund av dessa judar, så kolla länkarna ovan så får ni se våra verkliga fiender. Det är ju de som har verkat för att Sverige ska överflödas av kolonisatörer!

Glöm inte att judarna har Israel som tillflyktsort när de sedan har förstört Sverige!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar