måndag 24 juli 2017

Anfall är bästa försvarSka det vara så svårt att begripa sanningen i gamla ordspråk?

Det är ju självklart att man inter kan krypa för mobbartyper för då blir de ju bara ännu värre. Däremot vågar inte mobbartyperna ge sig på en person som har självrespekt.

Om du vill bli respekterad så måste du respektera dig själv först!

Det går inte bara att komma ut med gott mod och pröva något nytt utan att mötas av motstånd, och bland det motståndet finns ju mobbartyperna också. Och framför allt främmande raser som inte har i vårt land att göra blir stora i käften, som till exempel parasitrasen judar. Kryp aldrig för en jude!

Hur är det med självrespekten?

Om du med gott mod går ut med ett påstående och blir verbalt överfallen av mobbartyper så ska du veta att de är så fega att det räcker med att man har en gedigen självrespekt så blir det istället (((de))) som kryper, för de har inte rent mjöl i påsen, som det heter i ett annat ordspråk.

En miljonär som kanske från början vill göra rätt, blir mobbad och då sätts hans självrespekt på prov. Istället degenererar han då till en sjöfågel och börjar putsa sig själv så fort höken flyger förbi, med resultatet att höken tar honom. Han kunde ha dykt, men bristen på självrespekt slog ut hans evolutionära överlevnadsstrategi.

”Säger man A måste man också säga B”. Det är ytterligare ett visdomsord som den här miljonären kunde ha tagit till men som han övergav som överlevnadsstrategi.

Om han istället hade varit mer rasmedveten hade han insett att han har sin egen folkstams alla förfäder inom sig i form av sitt genetiska arv. En skatt värdefullare än någonting annat, för man är inte bara en massa celler som kan bli vad som helst eller ingenting, utan man har en ritning inom sig på en ras som är överlägsen alla andra raser, och då ska man inte ge sig.

Den vita rasen har skapat civilisationen, då ska man inte låta sig domineras av en parasitras som vill förstöra civilisationen. Man ska ha självrespekt nog att kunna stå upp mot en församling underlägsna och fega mobbare, sådana som aldrig har kunnat skapa någon civilisation själva. Mot detta står hela vår folkstams alla förfäder, och deras gener rinner i vårt blod.

Om man respekterar det så får man också självrespekt nog att stå emot rasfrämmande mobbartyper!
Visst kan man reta sig på att killen i videon har nagellack och konstig frisyr, men i det här fallet har han lyckats hamna rätt, utom när han talar om judelakejen Trump i positiva ordalag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar