tisdag 25 juli 2017

Anmälningsbenägenheten lär ju ha ökat enligt förrädarpacket!Men vad hjälper det när förrädarna har plundrat polisen på resurser?En kvinna omringades och ofredades sexuellt av så kallade ungdomar vid en sjö i Vimmerby i helgen. Men polisen tänker inte utreda ärendet, säger man. Det finns inga resurser. Fria Tider

Politikerna har skapat ett moment 22 mot våra kvinnor. Dels säger de att kvinnorna måste bli bättre på att anmäla trakasserier, och när de sedan gör det så vill inte polisen ta i det.

*

Kan det vara så att vi är fredsskadade, som låtsasnationalisterna säger?

Hur kan det då komma sig att ett land som för ständiga krig också har en befolkning som är ”fredsskadad”, såsom USA? Deras befolkning lider också av massinvandring och diskriminering av den vita befolkningen. Det hade ju inte varit möjligt i så fall, om nu låtsasnationalisterna har rätt, vill säga?

Att använda sådana argument skulle ju i så fall innebära att man hetsar folk till ständiga krig, så att vi inte blir ”fredsskadade”. Vad är det för ett jävla samhälle dessa låtsasnationalister vill kasta in oss i?

Vi ska väl sträva efter att skapa ett så civiliserat och fredligt samhälle som möjligt istället för att hetsa folk till krig? De som inte ser igenom dessa låtsasnationalisters idiotargument kommer att hamna i en situation som är precis som i dystopin 1984. Att det är bra med krig!

Om vi bara hade haft krig, inbillar låtsasnationalisterna sig, så hade det hjälpt när kvinnor anmäler till polisen att de har utsatts för sexuella trakasserier, för då hade polisen haft tid att utreda det, mitt under brinnande krig!

Men det är klart, de hade kanske kommit överens om det under ett grupparbeteInga kommentarer:

Skicka en kommentar