onsdag 12 juli 2017

Ännu ett bevis på att Nazismen och Kommunismen är samma sakDe är extrema kollektivister, som jag har beskrivit i tidigare blogginlägg. Och här ser ni sammanhanget:Det här är ett plusinnehåll för Fria Tider, så man måste vara inloggad för att läsa artikeln.

Dock räcker det med rubriken för att förstå innehållet. Men jag menar att de allihop är extrema kollektivister. Dessutom ljuger Motståndsrörelsen när de säger att kollektivism är detsamma som att känna samhörighet med sin ras, men så är det ju inte. Kollektivism är inget annat än döda fiskar som flyter med strömmen. Man förväxlar kollektivism med identitet, och faktum är att individualister är de som känner störst identitet med sin folkstam, medan kollektivisterna i brist på tänkande bara hänger med det gäng som har dragningskraft på dem.

Man förväxlar också individualism med egoism, men det är ju närmast tvärtom. Det är istället kollektivisterna som är egoister eftersom de strävar att hänga ihop med sådana som de själva känner mest utdelning av, utan den minsta reflektion över om detta gagnar landet och folket.

Individualister är självständigt tänkande människor, och det är ju det som är grunden för demokrati. Var och en ska rösta efter vad de tror vara bäst för landet och folket, inte på grund av att kompisar, släkt eller vänner röstar på det partiet.

Man säger att individualister inte tänker på familjen, men det är bara lösa påståenden för att folk ska acceptera en politik som går ut på kollektivism. Samtidigt är det ett förebådande för kraftig inskränkning av individuell frihet och självbestämmande. Man ska vara kollektivist, mässar nazister och kommunister, och därmed ska man förmås blunda för inskränkningar i demokratiska fri- och rättigheter.

Kollektivismen samlar dumskallar och intoleranta bråkmakare till sig, som vi kan se i Fria Tiders rubrik ovan, medan det är självständigt tänkande individualister som förändrar världen till det bättre.

Observera att det endast är individualisterna som är de verkliga dissidenterna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar