torsdag 13 juli 2017

Apropå Halalmärkt matDet är ett fruktansvärt djurplågeri som är främmande För den vita rasen. Vi gillar inte att plåga några varelser över huvud taget för det är barbariskt.

De stackars djuren får sina halsar uppskurna utan skott för pannan så att de inget märker, för då är det inte Halal. Djuret ska plågas i fruktansvärd dödsångest, för det anses vara fint tycker dessa muhammedankräk.

Var har de fått denna vidriga helvetesmoral ifrån? Koranen?

Tänk att 600 år efter Kristus började en massa araber plåga djur! Eller är denna grymma sed äldre än så? Ja, vad tror ni?

Det näpna lilla oskyldiga judepacket har hållit på med det här mycket längre tid. De är inte bara människoplågare, de är djurplågare, så därför ägnar de sig också åt Halal. Men det här patrasket talar ett annat språk så Halal heter kosher på deras språk, men det är precis samma sak.

Vi ska inte bara kräva Halal-fri mat, vi ska också kräva kosher-fri mat, och vi ska kräva att det heller inte importeras hit. Då kanske vi slipper både araber, negrer och dessutom vidriga judar här!

Så kontrollera att du inte köper produkter mad koshermärkning. Halalmärkningen ser ut så här:Hur ser juderi och judera´s märkning ut då?

Det får prästen Nathanael reda ut, eftersom det finns flera olika sätt att märka judarnas mat på, så då kan den här videon vara passande.

Dessutom har judarna idag en koshermärkt president i Vita Huset!

Juderi och judera, doppa Talmud i chokla´, medan daggen gått till ro på ängens gräs.

(Melodi: Flottarkärlek av Snoddas)


1 kommentar:

  1. Det är ett jävla plågeri. Inte för att jag tror vikingarna sköt sina djur i pannan, men ändå. Vi lever inte på medeltiden. Det är 2017.

    SvaraRadera