lördag 1 juli 2017

Är Angela Merkel dotter till Adolf Hitler?Jag fick den här webbsidan mejlad till mig av en läsare:
Likheten med både ”far” och ”mor” är ju slående, och det finns fler bilder från den webbplats de här bilderna kommer ifrån. Där skriver man så här:

50 Shades of Pissed Off

Angela Merkel är dotter till Hitler och Hitler var en Rothschild

Vad hände med Hitlers frusna sperma?

“Enligt Stasi filen i Stasi GDR File så är det Hitlers dotter som nu innehar samma ämbete som sin far – Tysklands rikskansler.

Hon anses vara en av de mäktigaste människorna på planeten eftersom hon dessutom är president i den europeiska unionen (EU) och basar över ett mäktigt Västekonomiskt block, känt som G-8. Mer oroande är att Hitlers dröm om att förena Europa under tysk/Vatikan kontroll nu är inom dotterns räckvidd.År 1954 föddes ett barn, ett flickebarn som Stasifilen identifierar som Angela Merkel, dagens tyska rikskansler. Hennes officiella födelsedag är 17 juli 1954. Men Stasifilen som för närvarande finns i Sovjets KGB arkiv, tecknar hennes födelsedag till 20 april 1954. Om denna hemliga fil i ministeriet för Staatssicherheit (GDR) stämmer så är hon Hitlers dotter. Angela Merkel föddes på Adolf Hitlers födelsedag– 20 april.Hon är också en dubbelgångare till sin mor – Gretl Braun.Artikeln som är på engelska och som jag bara översätter en del av, fortsätter sedan på det här sättet:“Adolfs far, Alois Hitler, var en utomäktenskaplig son till Maria Anna Schicklgruber.

Det antas vara så att fadern till Alois Hitler (Schicklgruber) var Johann Georg Hiedler. Det finns en del människor som allvarligt tvivlar på att Johann Georg Hiedler var far till Alois… (ett österrikiskt dokument var) utarbetat som bevisade att Maria Anna Schicklgruber bodde i Wien då hon blev gravid.

Vid den tiden var hon anställd som tjänarinna hemma hos Baron Rothschild. Så fort familjen upptäckte hennes graviditet så skickades hon tillbaka hem… där Alois föddes.”

Artikeln är lång med en hel massa bilder på likheten mellan Merkel och Hitler så jag avslutar mitt blogginlägg här så får ni läsa hela artikeln själva.
1 kommentar:

  1. Nu var det skottlossning i usa ,,flera skadade,,,,målet för eliten är att få bort vapnen från amerikanska medborgare ,, troligtvis kommer vi att få se fler attacker med vapen ,,, troligtvis påhittade eller iscensatta av eliten själva ,för att få till en orsak att beslagta befolkningens vapen när det amerikanska inbördeskriget bryter ut

    SvaraRadera