onsdag 5 juli 2017

Är Bill Gates rasist?Bill Gates: Europa kommer att bli översvämmat om man inte stoppar inflödet av migranter

Microsofts grundare Bill Gates har varnat att Afrikas befolkningsexplosion kommer att översvämma Europa om inte kontinenten gör det svårare för migranterna att nå dess stränder.

Den amerikanske miljardärens kommentarer kommer medan europeiska ledare diskuterar vad man ska göra med det växande antalet afrikaner som kommer till Italien varje vecka, medan Rom begär att andra nationer inom (EU) ska öppna sina portar för att ta emot migranter för att minska pressen på medelhavsnationen.

Men Gates talade också om dilemmat orsakat av ‘den tyska attityden till flyktingar’, och refererade till kansler Angela Merkels beslut att öppna Europas gränser för illegala migranter som anländer från tredje världen. Breitbart

Det gick ju ett rykte för några år sedan att Bill Gates ville minska världens befolkning med 90 procent, vilket jag i och för sig tycker är bra, men det handlar om hur det ska gå till. Misstanken kan ju vara att skapa ett förödande krig över världen för att minska befolkningen så drastiskt, och i så fall skulle han ju gå i samma fotspår som sionisterna.

Men med den här kommentaren ovan ser det mindre oroande ut. Gates bekymrar sig uppenbarligen för den vita rasens ursprung och vill bevara den. Att minska jordens befolkning med 90 procent är en önskedröm och kan kanske förverkligas med internets demokratiska revolution över världen.

Jordens resurser skövlas och varningar från miljöaktivister (ärliga sådana) kommer i allt fler och med allt bättre underbyggda argument. Till exempel visar SVT en rysardokumentär som heter Bieffekten som är mycket sevärd.

Den dokumentären visar att dessa storbruk hotar att utrota världens alla bin och i så fall utrotas också hela mänskligheten. Om inte bina kan leva så kan heller inga blommor befruktas och då blir det inga skördar och då dör både djur och människor, så det här är mycket, mycket allvarligt.

Vad vi behöver är många små jordbruk med diken mellan åkrarna så att både insekter och småfåglar kan leva i den miljön. Vi behöver mjölkbönder på mindre jordbruk och vi behöver slåtterängar och liknande om inte världen ska dö ut, så insekterna är med andra ord garanten för vårt liv.

Om det effektivt ska kunna gå att lägga om jordbruket så krävs det en kraftig befolkningsminskning. Världen förlorar inte på en kraftig befolkningsminskning, för fabrikerna är idag robotiserade och behöver inga arbetare där längre, så den industriella revolutionen kommer inte att avta med befolkningsminskning.

Det första som behöver göras är att stödja små mjölkbönder och ge dem alla möjligheter att kunna leva på sina små bondgårdar, och se till att småbyar får leva och att små byskolor och butiker finns, med andra ord decentralisering istället för urbanisering.

Att befolkningstillväxten i industriländerna minskar är inget dåligt. Vi behöver inte argumentera för att folk ska gifta sig och skaffa barn, vi ska istället stänga våra gränser och repatriera kolonisatörerna som kommit hit. Sedan ska vi hjälpa u-länderna att utvecklas så att de kan bli självförsörjande så att de slipper förnedra sig med att parasitera på andra, och det görs med hjälp av ny datateknik och solenergi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar