fredag 14 juli 2017

Är det folket eller det svenska etablissemanget som är rasistiskt?Det här är en artikel från Fria Tider som kräver inloggning. Men redan den här rubriken är talande.

Sverige är redan ockuperat av rasister för flera år sedan. Jag minns att jag skrev om det 2010, och då tänkte jag på alla muhammedanflockar som kommit hit och som förrädarregimen släppt in, men de verkliga folkmordsrasisterna glömde jag, d.v.s. jag tänkte inte på dem.

Men nu gör jag det, för det är samma rasistpack som hundratals gånger i historien har kastats ut ur Europa under historiens gång och som filosofer och tänkare i hundratals år har varnat för, och den mest kända av dem är tysken Martin Luther, vars kristendom svenska kyrkan har förbundit sig att följa.

Men idag följer de istället de rasistiska judarna och Talmud, som är tusen gånger värre än Mein Kampf!

Enligt Talmud är vi andra inget annat än judarnas slavar, och varje judisk Rabbi utbildas i Talmud som de ska följa för att sedan predika Det Gamla Testamentet, som ju också är genomrasistiskt. Och nu vill judarna att Sverige ska islamiseras, och de har infiltrerat kyrkan att gå i bräschen för det.

Koranens judehat är något som judarna utnyttjar så att det inte ska märkas att det är judarna som är de skyldiga. Judarna släppte in massor av muhammedaner i Spanien som ledde till att Spanien levde under muhammedanskt förtryck i 700 långa år.

Här ser vi att det är judarna som tjänar på islam, inte vi. Israel har mycket samarbete med Saudiarabien till exempel. Hur är det möjligt om koranen verkligen predikar judehat? Jo det är judarna som har skrivit Koranen del 2, den hatiska delen, ser det ut som.

Syrien följer uppenbarligen Koranen del 1, den fredliga delen. Här kan vi se likheter med Bibeln och Koranen. Bibelns första testamente är baserat på rasistiskt hat, medan andra testamentet är baserat på motsatsen. Koranens första testamente är baserat på fred och fridfullhet medan andra testamentet baseras på vidrigt hat.

Gissa om judarna har skrivit Koranens andra testamente?

Och en del av detta vidriga rasistpack hittar vi här:


De har bott i Sverige under hundratals år, och bidat tiden medan de konspirerat och hjälpt fram varandra till makten ända tills de blev så mäktiga att de fullständigt kunde ta över hela vårt etablissemang.

Det är dessa rasistiska judar som äger massmedia i form av tidningar och TV, och med hjälp av massmedia hjärntvättar och vilseleder de folket. De lämnar stora bidrag till AFA och andra terrororganisationer så att folk inte ska våga protestera.

Judarnas hemland som de är lojala mot är Israel. De känner ingen som helst lojalitet med värdlandet de bor i och värdfolket de parasiterar på, de känner endast lojalitet mot Israel, det land som har skapat ISIS och andra terrororganisationer för att judarna vill vara det utvalda folket som ska förslava oss andra.

Om ni inte tror mig så tro åtminstone på de erkända filosoferna som till exempel Immanuel Kant och andra, som i kraft av sitt erkända kunnande har avslöjat den judiska parasitrasen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar