söndag 9 juli 2017

Att världens politiker dirigeras som apor i en cirkus blir allt tydligare

USA:s president Donald Trump skickade in sin dotter Ivanka för att representera supermakten istället för honom själv under G20-mötet i Hamburg. Nu får agerandet kritik på hemmaplan. Fria Tider

Det här ser ut som om Trump på egen hand bestämde att en okunnig glamourmodell ska representera folket som dess ovalde ledare, lika gärna som en vald ledare. Demokratifördärvet kan bara inte fungera så att hela västvärlden som på en given signal plötsligt agerar likadant. Det här är dirigerat från judemakten i Världen.

Bara tre dagar tidigare hade Tomladan Magdalena Andersson föreslagit en annan tonårskändis att bli statsminister, så jag ser åtminstone ett samman hang:
Inför sitt tal i Almedalen på onsdagen påstod Magdalena Andersson att Sverigedemokraterna inte är något "seriöst" politiskt alternativ för svenskarna att rösta på. Det skulle vara direkt farligt för landets ekonomi.

Men nu har Andersson kommit på ett eget "seriöst" förslag för svensk politik: att den 19-åriga feministen Zara Larsson ska styra Sverige. Fria Tider

Min kommentar på detta blev:

Att Tomma ladan Magdalena Andersson och hennes parti är farligt för Sverige är i alla fall bevisat, så det kan kanske inte bli värre med en sång- och danshoppa som statsminister, nu när det visar sig att det inte kunnat gå med en svetsloppa! Demokratbloggen

Först kommer ett förslag i Sverige att ersätta statsministern med en sång- och danshoppa och snart därefter ersätts Trump av en glamourmodell.

Till alla nazister och fascister vill jag tillägga att detta inte är demokrati, det är en absurditet till pseudodemokrati istället.

Motståndsrörelsen säger komiskt nog att de vill ersätta demokratin med folkstyre för att förvirra för folk och påstå att vad vi har nu är demokrati, men inte folkstyre.

Löjligt!

Ordet demokrati är sammansatt av de två orden Demos och Kratos, där Demos betyder folk och Kratos betyder styre och innebörden blir att ordet demokrati just betyder folkstyre.

Nu vill alltså motståndsrörelsen ersätta demokrati med demokrati istället och det skulle bli såå mycket bättre!

De klagar också på att dissidenter förföljs i Sverige och det är inte legitimt att göra det, så myndigheterna bryter mot grundlagen när de diskriminerar dissidenter.

Då blir yttrandefriheten mycket större när motståndsrörelsen tar över, menar de. Men alla andra partier än de själva blir ju förbjudna!

Under sådana förhållanden blir det istället legitimt att förfölja meningsmotståndare och förtrycket mot dissidenter blir stenhårt istället, vad motståndsrörelsen än säger.

De behöver bara motivera förtrycket med att den här personen lät som en moderat, sosse, kristdemokrat, eller vad som helst, för de är ju förbjudna.

Med andra ord blir det mycket, mycket värre om motståndsrörelsen tar över för då täpper de till mun på varenda medborgare istället, för det har de legitimerat genom sin revolution och ny grundlag som förbjuder andra partier.

I Afghanistan råder full yttrandefrihet. Man får säga och tycka vad man vill, bara man är muslim. (President i Afghanistan Hamid Karzai)

Precis likadant blir det om motståndsrörelsen tar över. Man får säga och tycka vad man vill, bara det är tillräckligt nazistiskt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar