söndag 23 juli 2017

Counterjihad förvränger verkligheten som i en skrattspegelIslam är i krig mot oss, säger en spion i 'Muslim Mafia'
WASHINGTON – Den man som infiltrerat en av de största muslimska organisationerna i USA menar att nationen är i krig mot Islam, men amerikanerna vägrar inse detta faktum.

Chris Gaubatz, vice president för Understanding the Threat, deltog i TV-programmet "Revealing the Truth" på internet med pastor. Eric Walker för att diskutera vad han ser som en pågående komplott av organisationer sådana som Rådet för amerikanska-islamiska relationer för att göra Amerika till en islamisk nation.

"Hela syftet med islam är att skapa en sharialag över hela planeten, och för att göra det krävs jihad," säger Gaubatz. Muslim Mafia

Inte ett ord om att USA med sina vasaller tränger in i varenda muhammedanland och ska förstöra det, såsom Irak och Syrien. Är det då att undra på att Stora Satan får fiender.

Inte heller ett enda ord om att judeagenterna i USAs etablissemang har sett till att släppa in packet i USA, så att de kan verka för att förstöra landet inifrån och utplåna den vita rasen.

Oroliga människor som ser hur det här muhammedanpatrasket uppför sig blir naturligtvis påverkade av den här lögnpropagandan och inbillar sig att USA krigar för fred i världen och att vita måste vara snälla, men man kan inte rå för att man börjar hata araber.

Inte ett ont ord om judepacket som har verkat för att det ska bli såhär.

Ända sedan slutet av första världskriget har judepacket strömmat in i USA med alla sina stulna pengar, som de genom ocker och franchising har sugit ur Europas folk. Med dessa blodspengar har detta vidriga patrask av parasiter köpt upp all massmedia i USA, samt Hollywood, och börjat hjärntvätta folket... och en av hjärntvättsmetoderna heter Counterjihad.

Det går idag inte att bli president utan att ha judepackets sionistiska media med sig, och likadant var det 1933 då judepacket kände sig så starka och förstod att de hade makten över det amerikanska etablissemanget att de kunde ta hjälp av USA för att starta världskrig.Allt sedan dess har judarna gjort allt för att skapa Stora Satan av USA, och ta dess hjälp till att även Skapa Lilla Satan i Mellanöstern. (((De))) har manipulerat USA, Nato och FN att gå i deras ledband, för vad detta sionistiska pack nu har skapat över hela västvärlden är en sionistisk diktatur – Det är ju diktatur när yttrandefriheten är begränsad.

Med hjälp av denna sionistiska diktatur som nu råder över hela västvärlden skapar man krig och nöd och elände. Man propagerar humanism och att västvärlden måste släppa in ”flyktingar” för att visa en mänsklig sida. På det sättet genomför judepatrasket ett folkmord på den vita rasen.

Det gäller att se vilka som är våra verkliga fiender, och vilka som är deras legoarméer. Det gäller att inse att vi lever i en sionistisk diktatur styrd av Talmud.

Skit i araberna. De är redan så förbannade på judarna som de kan bli. (((Det))) är samma pack som hundratals gånger har jagats ut ur Europa på grund av konspirationer mot värdfolket som man ska hålla ögonen på.

En tumregel!

Varje gång det händer något otrevligt, vad som helst. Tänk igenom om det ändå inte är judar som ligger bakom. De har ju makten över media och därmed yttrandefriheten, och även över politikers yttrandefrihet. Sådan makt har inte muhammedanerna, hur mycket de än skulle önska det.

De som i tusentals år har visat sig vara de olika folkens fiender är även idag folkens fiender, och det är just detta patrask man ska hålla ett vakande öga på.Sedan vill jag påminna om det svenska judepatrasket som inte borde få vistas i vårt land:
1 kommentar:

  1. Namnet Gaubitz har onekligen stark judisk klang. Vilket inte är förvånande då den kontrajihadistiska rörelsen är nerlusad med judar. För att vända bort fokuset från judar och mot mohammedanr istället.

    SvaraRadera