fredag 7 juli 2017

De som inte går att utesluta ska i fängelse, enligt en viss liten FrökenI det här blogginlägget gav jag Tomladan Magdalena Andesson rätt i att SD är farliga för Sverige, dock med skillnaden att Tomladan bara gissar medan jag inser att SD verkligen är farliga för svensk demokrati.Det behövde inte gå mer än en enda dag till förrän Fröken Åkesson Stolt deklarerade att Motståndsrörelsen bör förbjudas.

 Har fjällen fallit från SD-sympatisörerna ännu? Eller vill de att ett sionistiskt diktaturparti med namnet Sverigedemokraterna ska styra över dem? Det partiet som gjort sig känt för att utesluta alla som inte är sionister, inklusive deras eget ungdomsförbund?Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson går till angrepp mot den nationalsocialistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen och säger att han vill kriminalisera rörelsen.

– Då är han ju dum i huvudet, svarar Nordiska Motståndsrörelsens Pär Öberg.

– Det är inte vilken organisation som helst. De har ägnat sig åt våldsdåd riktade mot politiska motståndare och offentliga institutioner. Det är klart att det är väldigt allvarligt. Det är mer eller mindre en organisation som ägnar sig åt terror, säger Åkesson till SVT. Fri Tider

Titta, han ljuger ju lika bra som judelakejen Trump borta i Amerika, så det är tydligt att alla judelakejer styrs från en sionistisk centralmakt eftersom alla beter sig som stöpta i samma form.

Det hela började med att alla judekramarländer på samma gång tog in mängder av kolonisatörer till sina hemländer, som på en given signal. Nu ska alla judelakejer svamla och ge dubbla budskap på löpande band och få förtroende för att folk inte längre kan lita på sin egen intelligens och omdömesförmåga.

Trump ömsom hotar och ömsom berömmer. Macron gör likadant i Frankrike och vill att Frankrike ska lämna EU, men om England gör det så ska det stå dem dyrt!

Fröken Åkesson säger att han vill minska invandringen men vill förbjuda Motståndsrörelsen som också vill stoppa massinvandringen. Dessutom påstår sig SD vara ett demokratiskt parti.

Splittra och härska är ju sionisternas mångtusenåriga taktik. Men numera har det uppgraderats till Förvirra och härska istället.

Men det vapen judarna alltid har använt duger tydligen fortfarande, och det är lögnen.

Säga vad man vill om Motståndsrörelsen men de är inga terrorister, såvida inte Fröken Åkesson ser bränningen av bögflaggor som terrorism.

Dock har vi den skillnaden att det absurda SD påstår sig vara demokrater medan de är antidemokrater ut i fingerspetsarna. Då är motståndsrörelsen ärligare för de säger öppet att de är antidemokrater.

Själv är jag demokrat och blir förföljd av den anledningen. Det är egentligen ingen som tycker om mig. Vare sig förrädarpacket i de åtta riksdagspartierna eller deras dumma sympatisörer. Låtsasnationalisterna av olika schatteringar fördömer mig och tycker att jag svamlar en massa skit. De tycker inte om Demokratbloggen, just för att den heter demokratbloggen.

Det är jag fan så stolt över!2 kommentarer:

  1. Sd gör mer skada än något annat parti ,väljarna tror på sd ,, väljarna är inte pålästa ,det är som att vara supporter heja heja heja,,allt detta beror på ledningens svek, men var är alternativen i sd ,,,varför bryter sej dom inte loss eller ser till att israelkramarna försvinner ifrån sd o ser till att sd kör sin gamla politik ,,, nu kommer sd att vara det största partiet i valet o skillnaden dom kommer att göra är noll .

    Hur orkar åkesson se sej i spegeln ,vilken krake , som du säger percy ,,samma skitsnack som användes mot sd ,,,då var sånt inte demokratiskt , men om åkesson använder samma taktik så tycker han det är ok
    Jag tvekar inte en sekund,,,blir ingen röst till sd om inte ledningen utesluts

    SvaraRadera
  2. Fröken Andersson har också fängelse att se fram emot. För medhjälp och anstiftan till folkmord. Har lilla fröken otur kan straffet bli mycket hårdare än fängelse. Men det får bli folktribunalens ansvar.

    SvaraRadera