torsdag 27 juli 2017

Det amerikanska representanthuset godkänner nya sanktioner mot Ryssland, Iran, och Nordkorea.Det amerikanska representanthuset har röstat för nya sanktioner mot Ryssland såväl som mot Iran och Nordkorea. De kom som respons till vad tjänstemännen kallar 'farliga handlingar som undergräver Amerika och dess allierad'. Under utfrågningen refererade lagstiftarna upprepade gånger till påståenden om att Ryssland lagt sig i det amerikanska presidentvalet förra året.


Här ser vi tydligt att det är JUDEN som bestämmer i Amerika. Ett totalt löjligt påstående ska alltså ligga till grund för en krigsförberedelse mot hela världen, för om de tränger Ryssland ännu mer och sedan vidare till Nordkorea, som gör allt för att försvara sig, och dessutom Iran så blir hela Mellanöstern inblandad, för Syrien jävlas de ju med redan.

Lägg därtill också Irak som de redan förstört, Libyen som också USA med sina vasaller har förstört, och så även Libanon, för att inte tala om anfallet mot Balkan när Serbien ville bli självständiga från islam.

USA är verkligen Stora Satan!De som hoppas på Trump är samma personer som hoppas på Fröken Åkesson, eller varför inte Gudrun Schyman?

Här ser vi att ett handslag inte betyder ett dugg, för Trump är både globalist och nationalist enligt egen utsago. Det betyder att han är en globalistisk judelakej som säger sig vara nationalist när det gäller att fiska godkännanden.

Handskakningen med Putin var nationalistisk, så nu kan Stora Satan börja krig mot Ryssland efter att ha plockat sympatipoäng bland all världens trögskallar. På det sättet är han både nationalistisk och globalistisk.Men Stora Satan gör sig också till ovän med Europa, kunde vi höra i videon, och det innebär att en hel massa människor blir mindre imponerade av Trumps handskakning än vad de blir av vad deras egna folkvalda säger, och det är i alla fall en liten gnutta hopp.

Ur nationalistisk synpunkt måste vi upptäcka de fällor fienden gillrar mot världens folk och se upp med dem, men vi får heller inte bli defaitistiska och inte se den spricka som börjar uppstå mellan judelakejerna i världen.

Israel har sitt mål, och det är att förslava hela världen. De tar Stora Satan till hjälp för att genomföra det tredje världskriget, men judelakejerna inom EU har helt andra intressen, för de kan inte längre hålla folket på mattan om det blir energikris i Europa på grund av det här, om vi inte får värme i bostäderna, mat på bordet och annat.

Då kanske trögskallarna till väljare inte längre är så tröga, utan snabbt som blixten fattar att juden måste tillintetgöras för allas vår skull. Det är i alla fall min förhoppning!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar