måndag 3 juli 2017

Det är äckligt med bögar!Jag brukar resonera som så, att när man ser ett kärlekspar så identifierar man omedvetet sig själv med endera parten. Om man då ser en man kyssa en kvinna så identifierar man sig omedvetet med mannen så att man får en upplevelse av att man själv kysser en vacker kvinna, och det är ju angenämt.

Om man ser ett lesbiskt par med två vackra kvinnor så är det likadant. Här kan man identifiera sig med vem som helst av dem och det känns lika angenämt. Men om ett par bögjävlar håller på så vill jag spy, för jag är heterosexuell!

Nu ser jag att jag tycks få medhåll i min psykologiska analys:

Studie: Bögpar och fluglarver lika skrämmande

Vad har åsynen av en burk fluglarver och ett hånglande bögpar gemensamt? Jo, de framkallar samma obehagsreaktion när α-amylasnivåerna i åskådarens saliv analyseras. I alla fall om åskådaren är en heterosexuell man, visar en ny kanadensisk studie.

Är homofobi en social konstruktion eller en evolutionär reaktion som ska skydda mot homosexuellt beteende? Frågan ställs på sin spets när forskare från Queen’s och St. Francis Xavier university i Kanada nu publicerar nya rön i den ansedda vetenskapliga tidskriften Psychology & Sexuality.

I studien fick försökspersoner som bestod av heterosexuella män se bilder av ruttande kött, skämd mat och maskar, vilket framkallade samma fysiologiska stressreaktioner som bilder på två män som kysser varandra. Fria Tider

När man ser ruttande kött, skämd mat och maskar så händer samma sak omedvetet som när man ser ett bögpar. Man äcklas, för omedvetet smakar man på det ruttnande köttet, den skämda maten, och maskarna.

För att kunna orientera sig i naturen så skickar psyket ut en astralkropp för att i fantasin pröva sig fram. Det gäller likadant om man kommer till en myr, eller ett bergigt område där det kan vara farligt att gå. Bergsbestigare har användning av denna astralkropp för att i fantasin pröva sig fram på olika ställen innan han går där själv.

Så här beskriver Wikipedia processen:Denna kropp ska enligt förespråkarna vara gjord av en "finare" slags materia med en speciell "vibrationshastighet". Astralkroppen framställs som en exakt men icke-materiell återgivning av den fysiska kroppen. Hos en normal, vuxen människa i vaket tillstånd anses de båda kropparna som helt sammanfallande. Wikipedia

Denna astralkropp är omedveten, men effekten blir att man inte kan hindra denna astralkropp att ta steget fram och pröva. Det är därför det är så förbannat äckligt med Pride-festivaler och bögar!1 kommentar: